MENU
klinika
Përgatisni kurën tuaj!

Nëse keni majasëll, selvia ju vjen në ndihmë!

Kujdesuni për nënat e reja!

Pse nënat kalojnë në psikozë pas lindjes?

Disa nënave të reja përjetojnë mendime shqetësuese dhe një gjendje të rënduar emocionale që sinjalizojnë...

Parandalimi

Hepatiti D infekton këta njerëz…

Hepatiti D ndikon vetëm tek ata persona që kanë qenë të ekspozuar ndaj hepatitit B....

Acetilkolina

Çfarë stimulon muskujt dhe kujtesën tuaj?

Acetilkolina është një neurotransmetues i prodhuar në tru që luan një rol të rëndësishëm në...

Dr. Alma Cili/ Hematologe

Një rast i rrallë i transformimit të qelizave të kancerit!

Një rast shumë i rrallë i transformimit të Mielomës Multiple në Limfomë Malinje jo Hodgkin...

Përgatisni kurën tuaj!

Ulliri, pema e bekuar me shumë veti shëruese

Ulliri ashtu si dhe molla, limoni, portokalli apo rrushi, është një bimë mjekësore e mrekullueshme...

Vaksinimi i menjëhershëm

Tetanozi dhe rrezikshmëria e lartë!

Shumica e rasteve ndodhin në njerëz që nuk janë vaksinuar dhe sëmundja mund të çojë...

Dita Botërore e Diabetit

Diabetikët do të kenë këto lehtësime!

Çdo vit në 14 Nëntor Organizata Botërore e Shëndetësisë dhe Federata Botërore e Diabetit (IDF)...

Kontrolloni sytë tuaj!

Çfarë duhet të bëni për sy të shëndetshëm?

Kontrollet e rregullta për kujdesin e syve janë thelbësore për ruajtjen e shikimit të mirë...

Arsyet e kollës...

Kollë edhe nga çrregullimi psikologjik!

Kolla mund të jetë në mënyrë të vullnetshme ose të pavullnetshme, afatshkurtër ose afatgjatë, një...

Nuk do ta besoni!

Cilësitë e shkëlqyera të kumbullës, kurative!

Fruti i kumbullës ka shije të athët, por të këndshme. Ai ka mjaft vlera kalorike...

Aminoacidet...

Doni të dini ku e merr trupi juaj energjinë?

Aminoacidet janë komponimet që kombinohen për të formuar proteina. Aminoacidet mund të merren në sasi...

Reklama