MENU
klinika
Mëlçia e dëmtuar!

Simptomat dhe komplikimet e hepatitit C!

Ndërveprimet me barnat

Mësoni se çfarë janë antiacidet!

Antiacidet janë ilaçe që ndihmojnë në administrimin e simptomave të dhimbjes dhe shqetësimit të shkaktuar...

Sëmundjet e syve

Ruani sytë nga dëmtimet, janë shumë delikatë!

Sytë janë të vendosur në dy gropa kockore në ballë dhe mbyllen me kapakët e...

Diabeti

Sëmundja e sheqerit, e rrezikshme!

Sëmundja e sheqerit është një sëmundje që karakterizohet nga çrregullimi në këmbimin e karbohidrateve, si...

Jetë aktive

Përfitimet e zemrës nga ushtrimet fizike!

Ka disa përfitimet nga ushtrimet fizike për një zemër më të fuqishme. Zemra e personit...

Sëmundjet e veshit

Nëse ju dhemb sadopak veshi, duhet ta kontrolloni!

Në sëmundjet e veshit duhen përmendur shumë diagnoza të tjera që bëjnë pjesë në këtë...

Studime

Kafeja dhe kanceri i zorrës!

Pacientët me kancerin të zorrës së trashë që pinë rregullisht kafe me kafeinë mund të...

Te fëmijët dhe të rriturit

Çfarë i shkakton organizmit Escherichia coli?

Disa lloje Escherichia coli janë thelbësore për shëndetin e mirë, por të tjerët mund të...

Shkaqet dhe normat

Problemet e anemikëve, shqetësuese!

Kur keni anemi, do të thotë që trupi juaj nuk prodhon mjaftueshëm qeliza të kuqe...

Disa mjekime popullore!

Ju dhemb fyti nga bajamet?!

Sëmundja inflamatore e bajameve quhet anginë, që do të thotë shtrëngim, ngushtim. Në këtë rast...

Femrat janë të rrezikuara

Endometrioza dhe shenjat e saj!

Çfarë është Endometrioza? Endometrioza ndodh kur indet që zakonisht gjenden brenda mitrës rriten në pjesë...

Fakt

Gripi ka ardhur, koha për të bërë vaksinën është tani!

Megjithëse ky sezon i gripit ka një nisje të ngadaltë, zyrtarët e SHBA-së po i...

Reklama