MENU
klinika
Arlinda Elmasllari, gjinekologe

Nëse ke këto simptoma, shko te gjinekologu!

Arritje në neurokirurgji

Ndihma për paraplegjikët

Një njeri paraplegjik ka rifituar aftësinë për të lëvizur këmbët dhe për të ecur në...

Mbrojtja e fëmijëve

Si duhet të veprojmë kur fëmija ka reaksion nga vaksina?

Shumica e fëmijëve që kanë patur reagime të lehta deri në të moderuara ndaj një...

Dhimbja neuropatike

Sëmundjet që shkaktojnë dhimbje nervore

Perceptimi i dhimbjes ndryshon te secili individ; janë përdorur terma të tilla, si: prerje me...

Kujdesi ndaj fëmijëve

Çfarë shkaktojnë lojërat në kompjuter?

E dëgjojmë këtë pyetje shumë shpesh nga prindërit e frustruar: Pse fëmija im ulet para...

Migrena dhe llojet e saj

Burrat apo gratë preken më shumë nga migrena?

Dhimbja e migrenës është zakonisht një dhimbje në njërën anë të kokës, që shpesh është...

Hulumtuesit sjellin risi

Diçka më shumë për Aloe Vera

Xheli nga Aloe Vera është i njohur gjerësisht për të lehtësuar djegien nga dielli dhe...

Zgjedhje të mirëmenduara

Pijet më të mira dhe më të këqija për shëndetin tuaj

Zgjedhja më e mirë: Uji Është esencial për trupin tuaj. Uji parandalon dehidratimin, kapsllëkun dhe...

Prof. Edvin Prifti

Shpikja e makinës zemër-mushkëri

Menjëherë pas shpikjes së makinës zemër-mushkëri, kardiokirurgët filluan tentativat e para për zëvendësimin e valvolave...

Shenjat paralajmëruese

Çfarë është koliti ulcerativ?

Koliti ulcerativ është një sëmundje në të cilën ka inflamacion kronik të shtresës së brendshme...

Studim

Arsyet e mosmbajtjes së urinës te femrat

Mosmbajtja e urinës, veçanërisht në mesin e grave, është e zakonshme. Kjo ishte një nga...

Truri dhe gjumi

Cilat aftësi mendore preken nga gjumi?

Mund të ndodhë që të flini shumë, mund të ndodhë që të flini pak, por...

Reklama