MENU
klinika
Kjo është zgjidhja!

Ju kanë rënë flokët dhe dukeni shëmtuar?!

Këshilla dhe zgjidhje!

Si të mbani fytyrën të bukur!

Shumë djem dhe vajza të moshës së adoleshencës kanë probleme me fytyrën si: puçrra, njolla,...

Përfshirja në dietë

7 përfitimet shëndetësore të bananes!

Një nxitës i menjëhershëm i energjisë është edhe banania është një frut që zakonisht gjendet...

Prof. Edvin Prifti

Ç’duhet të dini për ‘Bypass-in Aorto-Koronar’

Procedura e bypasit aorto-koronar zgjat nomalisht 3-5 orë. Pas kësaj ndërhyrjeje pacientët qëndrojnë në spital...

Arritje mjekësore

Procedurat diagnostike invazive në zemër!

Në rast se ndonjë prej procedurave diagnostike jo invazive tregon për prezencën e problemeve serioze...

Mjekësia alternative

Nëse digjeni me gjëra të nxehta, veproni kështu…

Djegie quajmë dëmtimin e lëkurës dhe të indeve të tjera nga veprimi i agjentëve fizikë,...

Shkaqet dhe diagnostikimi!

Keni hasur gjak gjatë kollitjes?

Gjaku gjatë kollitjes ose siç quhet ndryshe hemoptizia, mund të jetë shenjë e një gjendjeje...

Tiamina

Në cilat sëmundje përdoret vitamina B1?

Tiamina është një lëndë ushqyese esenciale që të gjitha indet e trupit duhet të funksionojnë...

Jetoni shëndetshëm!

Ushqimet që luftojnë kancerin!

Asnjë ushqim i vetëm nuk mund të parandalojë kancerin, por kombinimi i duhur i ushqimeve...

Apnea

Çfarë ndodh nëse frymëmarrja ju ndalet në gjumë?!

Apnea e gjumit është një çrregullim serioz i gjumit që ndodh kur frymëmarrja e një...

Kura

Disa truke për kollën!

Pse kemi kollë? Kjo është ajo që ju bëni kur diçka ndodhet në fyt, nëse...

Ju japim zgjidhjen!

Keni sëmundje lëkure?

Sëmundjet e lëkurës janë të shumta, të shumëllojshme, si nga shkaku i tyre ashtu edhe...

Reklama