MENU
klinika
Norovirusi

Parandaloni këtë virus!

Keloide

Pas një plage formohet diçka tjetër në lëkurë!

Keloid është proliferim beninj i indit lidhor të lëkurës. Zakonisht zhvillohet te moshat e reja...

Botulizmi

Kujdes nga këto baktere, shkaktojnë paralizë!

Botulizmi është një sëmundje e rrallë, paralitike (paralizë) e shkaktuar nga toksinat, nga disa baktere...

Psikoterapi

Shenjat treguese që fëmijët kanë probleme mendore?

Fëmijët kanë probleme të shëndetit mendor ashtu si të rriturit dhe sigurisht mund të kenë...

Diarre, anemi, kallo…

Arra kuron mbi 10 sëmundje, me siguri edhe tuajën!

Fruti i arrës përmban yndyrë deri në 60%; karbohidrate, albumin, fosfor, kalium, kalcium, etj. Është...

Sindroma antifosfolipid

Abortet shpesh ndodhin nga ky shkak!

Fosfolipidet janë substanca yndyrore, që janë një pjesë normale e të gjitha qelizave të trupit...

Sëmundjet ndikuese

Arsyet e çrregullimit të ciklit menstrual!

Faktet rreth ciklit menstrual të parregullt Nëse cikli juaj menstrual është i parregullt duhet të...

Humbisni ndjenjat?

Disa tregues të zbehjes në fytyrë!

Zbehja dhe gjendja e të fikëtit mund të ndodh kur presioni i gjakut papritmas bie,...

Trakeostomia

Operacioni që iu ndihmon për frymëmarrje normale!

Trakeostomia është një procedurë kirurgjikale, realizohet një vrimë që kalon përmes anës së përparme të...

Përgatit kurën tënde

Kuron gurët në veshka dhe sëmundjet e stomakut!

Portokalli është një frut mjaft i ushqyeshëm, i cili të mbron më së miri nga...

Mesotelioma

Kanceri që shkaktohet nga puna!

Mesotelioma, është një formë e rrallë e kancerit, por vdekjeprurëse që zakonisht ndodh në membranën...

Simptoma

Këshilla për dhimbjet e këmbëve!

Dhimbjet e muskujve në këmbë janë një simptomë e zakonshme e moshës, veçanërisht për njerëzit...

Reklama