MENU
klinika
Po e provojnë të gjithë!

Hibiskus, çaji çudibërës, vepron më shpejt se ilaçet!

Kreatinina

Me një test të thjeshtë zbuloni shëndetin e veshkave!

Kreatinina është një produkt i mbeturinave të prodhuara nga muskujt nga shkatërrimi i një komponimi...

Diagnostifikimi

Ulcerat e Hunner-it, çfarë sëmundje paraprijnë?

Ulcerat e Hunner-it, të quajtura edhe “Lezione e Hunner-it” ose “Patches Hunner’s”, janë një nëntip...

Trajtimi

Si ndodh inflamacioni kronik i fshikëzës?

Cistiti interstikial është inflamacion kronik i fshikëzës. Njerëzit të cilët kanë Cistit interstikial kanë një...

Kjo punonjëse i rregulloi ditën!

Djali ynë me autizëm kaloi një krizë në një park!

Ndërkohë që Spider-Man ishte në “detyrë”, një superhero në jetën reale u fut në veprim...

Fistula arteriovenoze

Një lidhje jonormale midis një arterie dhe një vene

Një fistul arteriovenoze (AV) është një lidhje jonormale midis një arterie dhe një vene. Normalisht,...

Shkaqet dhe trajtimi

Problemet e gëlltitjes dhe çrregullimet neurologjike!

Problemi i gëlltitjes (disfagia) është një simptomë që shoqëron një numër të çrregullimeve neurologjike. Problemi...

Diagnostifikimet e problemeve/ Komplikimet

Çfarë ndodh gjatë një skaneri imazherik?

Një skaner i acidit hepobiliar iminodiacetic (HIDA) është një procedurë imazherike e përdorur për të...

Historia e pazakontë e Endrit

“Tumori i trurit”- më thanë mjekët!

“Tumori i trurit” – thanë mjekët. Pas shqyrtimit të skanimeve dhe përjashtimit të mundësive të...

Këshilla

Fuqia kurative e gjetheve të limonit, si t’i përdorni!

Gjethet e limonit përdoren në gatime dhe lëngjet e frutave për të ofruar një shije...

Parandalimi dhe trajtimi

Pse formohen gungat afër gishtit të madh të këmbës?

Hallux rigidus është një çrregullim i nyjeve i vendosur në bazën e gishtit të madh....

Simptomat e një sëmundjeje të rrezikshme

Goditjet në gjoks, peshat e rënda dhe kollitje e fortë

Kostokondriti është një inflamacion i kërcit që lidh një brinjë me gjoksin (sternum). Dhimbja e...

Reklama