MENU
Kujdes!

Kolesteroli, kur është i rrezikshëm?

Përgjigjet Dr. Mirzana Kapllanaj

“Djali im 19-muajsh është me leucemi. Duhet vaksinuar?”

Pas interesimit të një lexuesi pranë rubrikës sonë “Pyet Mjekun”, tek Klinika Online, është përgjigjur...

Shenjat e papritura

Jeni shtatzënë? Urgjent tek mjeku nëse…

Shumica e shtatzënive janë normale dhe pa probleme, por mund të krijohen disa rrethana që...

Sindromë komplekse

Astma/ Gjithçka duhet të dini për sëmundjen që iu merr frymën

Cili është përkufizimi i astmës? Astma është një sindromë komplekse klinike e inflamacionit kronik të...

Mjekimet përkatëse!

Ankthi, ku dallon gjendja normale nga sëmundja?

Çfarë është një reagim normal? Është e natyrshme të shqetësohesh gjatë një situate stresuese. Por...

E keni ditur gabim!

Zbuloni nga se shkaktohen zhurmat në veshë!

Zhurmat në veshë janë një simptomë, jo një sëmundje dhe ka shumë shkaqe që mund...

Trajtimi perfekt

Morrat e kokës! Si t’i zhdukni menjëherë

Cilat janë morrat e kokës? Morrat e kokës janë parazitë që mund të gjenden në...

Për pacientët që kryejnë jashtë interventin

“Ndërhyrjet në zemër kryhen nga kardiokirurgët, jo nga spitalet”

Dhjetë pyetjet kryesore që duhet të dini përpara se t’i nënshtroheni interventit kardiokirurgjikal Kardiokirurgë të...

Persona me aftësi të kufizuara

Duam edhe ne të arsimohemi o njerëz!

Ҫ’është aftësia e kufizuar? Si ka evouluar nocioni i aftësisë së kufizuar në kohë si...

Melasma

Njollat kafe! Rreziku i trajtimit dhe mostrajtimit

Ngjyra e lëkurës është cilësuar gjithmonë si një ndër faktorët bazë për përcaktues të bukurisë....

Këmba diabetike

Dëmtimi ulçeroz i këmbës/ Si ta parandaloni

Këmba diabetike konsiderohet infeksion, ulceracion ose destruksion i indeve të thella i shoqëruar me dëmtime...

Simptomat

Çfarë është spondiloartroza cervikale?

Spondiloartroza cervikale është një patologji degjenerative që prek vertrebrat cervikale, disqet intervertebrale, ligamentet, muskujt. Dëmtimet...