MENU
klinika
Shpëtim Nazarko

Rama dhe realiteti i Shqipërisë….

Shpëtim Nazarko

Rama dhe Kurti, do të jenë vetëm miq të ngushtë

      Brenda formulave të njohura shtetërore për raste të tilla, por dhe me...

Nga Mentor Nazarko

Dy lëvizje heretike të Kurtit

Sot kryeministri i ri i Kosovës do të qendrojë në Tiranë. Vizita vjen kur brenda...

Shpëtim Nazarko

Edi dhe Albin, kështu po vraponi drejt asgjëkundit…

Shembullin e dhënë më shumë se njëherë, kam dëshirë ta përsëris prapë. Kalimi nga një...

Nga Mentor Nazarko

Dorashka e sfidës së Kadaresë ndaj Nobelit – Për Nobel!

Ditëlindja e 84-të e Ismail Kadaresë ishte një rast i shkëlqyer për të reflektuar nëpërmjet...

Shpëtim Nazarko

“Patatja e amerikanit” dhe ditëzinjtë shqiptarë…

Mund të më thuash, se çfarë mendon ti realisht, për Rugovën? – më pyeti papritur,...

Shpëtim Nazarko

“Për Kishë të Laçit”… a ndërtohet në Laç?

Kur themeluesi i Rusisë moderne, Pjetri i Madh, vendosi të ndërtonte Petërburgun e sotëm, ndoqi...

Nga Ela Daci

Perspektivat e Bashkimit Evropian për Ballkanin Perëndimor gjatë 2020

Kur bëhet fjalë për perspektivën e BE-së për Ballkanin Perëndimor – viti 2019 pati pak...

Shpëtim Nazarko

Jozefina mallkon, Berisha e Meta heshtin, Basha heziton, Rama nënqesh

Palët u ulën për Reformën zgjedhore. Kanë vënë një afat: 15 Marsin. Kjo, për fazën...

Shpëtim Nazarko

Kush e ka çekun një milion?

Ky nuk i ka punët mirë – i thashë Berishës, aty nga janari i tridhjetë...

Nga Albert Doja

“Ta shohim artin a këngën e festivalit përtej universalitetit estetik”

Mikaela Minga dhe anëtarët e tjerë të përfolur të jurisë së Festivalit mund të argumentojnë...

Shpëtim Nazarko

Shiko, nuk është kënga… “Dil njëherë në penxhere…”

Ka një diferencë të madhe midis një këshlltari, qoftë ky dhe i Kryeministrit dhe një...