MENU
klinika
Projekti i kadastrës fiskale

Odiseja për një taksim të drejtë prone  

Guvernatori Sejko pret ambasadorin

Trokasin investimet hungareze

Këtë vit, pritet të realizohet investimi më i rëndësishëm hungarez në Shqipëri. Banka OTP do...

Programi IPARD

Vjen drita jeshile, 71 milionë euro për fermerët

Shqipëria pritet të marrë miratimin e granteve për bujqësinë në vlerën e 71 milionë eurove,...

Transporti ajror

Dy milionë pasagjerë nga TIA

Numri i pasagjerëve në transportin ajror këtë vit ka arritur pothuajsë në dy milionë. Tregu...

Siguruesit "rrudhin dorën"

Pagesat e dëmeve ulen me 11%

Kompanitë e sigurimeve këtë vit po paguajnë më pak dëme. Sipas të dhënave nga Autoriteti...

Kontrolli teknik i mjeteve

Deklarata e detyrueshme, abuzimi i radhës nga SGS

Autoriteti i Konkurrencës ka vendosur hapjen e hetimit të thelluar në tregun e shërbimit të...

4.32% në tremujorin II

Energjia mban lart rritjen ekonomike

Prodhimi i lartë i energjisë elektrike e ka shtyrë rritjen ekonomike për të dytin tremujor...

Një zanat i ri

Profesionistë për eficiencën e energjisë

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri ishte sot i pranishëm në tryezën me temë...

Ofertat deri në 3 dhjetor

AKEP shtyn tenderin për brezin 800 Mhz

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare ka shtyrë afatin e dorëzimit të ofertave për brezin...

Vendimi

Si do bëhet kompensimi i faturave të energjisë

Në datën 27 shtator do të mbahet mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak të Tiranës,...

Gazsjellësi TAP

Investimet e huaja, gjysma në energjetikë

Energjetika ka dominuar investimet e huaja edhe në tremujorin e dytë të vitit. Sipas të...

Dossier/ Pjesa e tretë

Shoqëria e prodhimit, sfidat

Pra ashtu si në Shqipërinë e pas viteve 1990 shenjat tregojnë se ka një zhdrejtësim...