MENU
klinika
Të gjitha monedhat rënie!

Kursi zyrtar i këmbimit valutor

Alternativë e mirë?

Transport publik falas në Shqipëri?

Pas lajmit befasues se Estonia do të ofrojë transport publik falas për qytetarët e saj,...

Edhe vetë ekspertët gabojnë!

Pesë nga parashikimet ekonomike më të gabuara

Historia ka treguar se ekspertët nuk janë shpesh më të mirë se personi mesatar kur...

Diferenca në vite me Shqipërinë

Standardi evropian i jetesës

GDP per capita, apo Produkti i Brendshëm Bruto për frymë, është një tregues makroekonomik përmes...

Dollari, euro, paundi dhe ari në rënie

Kursi zyrtar i këmbimit valutor

Përditësimi i fundit: 11:49:15, 16.08.2018 Lekë për njësi të monedhës së huaj Dollar Amerikan USD...

Dow Jones, NASDAQ, S&P 500

Indekset kryesore të tregut botëror të aksioneve

Vlerat e indekseve kryesore botërore në mbyllje të ditës 15 gusht 2018; vlera dhe përqindja...

Për të mira publike cilësore

A duhet t’i taksojmë edhe më shumë të pasurit?

Jeta e çdokujt varet nga spitalet, rrugët, policia dhe shkollat, por ato janë të kushtueshme...

Pa humbje vendesh pune

E ardhmja e blerjeve – pa radhë dhe pa arka

Një supermarket në Britaninë e Madhe nuk do të ketë më si procedurë në fund...

Rritje 0.45 për qind

Indeksi Dow Jones 14 gusht 2018

25,299.92 ishte vlera e indeksit në mbyllje të ditës 14 gusht 2018. Në vijim listohet...

Euro rënie, dollari rritje

Kursi zyrtar i këmbimit valutor

Përditësimi i fundit: 12:10:12, 15.08.2018 Lekë për njësi të monedhës së huaj Dollar Amerikan USD 110.91...

Mbizotërojnë prodhimet vendase

Çmimet mesatare të tregjeve bujqësore të Tiranës

Gjatë ditës së sotme, është kryer një hulumtim në tregjet kryesore brenda Unazës së qytetit...

TRIBID dhe TRIBOR

Interesat në tregun ndërbankar të parasë

Përditësimi i fundit: 14.08.2018 Interesat në tregun ndërbankar të parasë TRIBID ‘Interesi i kërkuar për pranimin...