MENU
klinika
Rreth 2550 euro për frymë

Shqiptarët, 938 miliardë lekë “para të thata”

104 mln euro për korrikun

Kredia në euroizim

Kredia në euro është rritur ndjeshëm në muajin korrik. Sipas shifrave të Bankës së Shqipërisë,...

321 mijë abonentë

Interneti, pas Serbisë jemi më të lirët në rajon

Numri i përdoruesve të internetit në mesin e këtij viti ka arritur në 321 mijë....

Për herë të parë edhe e-fatura

Forcohet kontrolli elektronik i faturave

Qeveria shqiptare do të forcojë sistemin e kontrollit të faturimit të biznesit. Agjencisë Kombëtare e...

13.4% për korrikun

Kreditë me probleme “të ngrira”

Kreditë me probleme kanë ngelur në vendnumëro. Lajmi i mirë është se ato më fund...

Rrugëdaljet mikse

Shqipëria dhe 3 instrumentet e ekonomisë

Mënyra se si Shqipëria orientohet për të bërë demokraci, gjë që përkthehet si një Shqipëri...

Kursi i këmbimit

Euro me avancim të ngadaltë

Euro hodhi një tjetër hap të premten më vlerësimin e ngadaltë, por të vazhdueshëm që...

Inflacioni po gjen stabilitet

Çmimet u rritën 2.2% për gushtin

Inflacioni pësoi sërish një rënie të lehtë në muajin gusht. Sipas Institutit të Statistikave, ndryshimi...

Pa ngjyrë, erë, shije

Elementi që do përcaktojë të ardhmen e energjisë

Ky element mund të bëhet një pjesë e rëndësishme e peizazhit energjetik brenda dekadës së...

Nga 16 në 14 banka

Veneto shkrihet me Intesa, NBG me ABI Bank

Banka e Shqipërisë miratoi zyrtarisht të enjten finalizimin e procesit të përqendrimit në sistemin bankar...

Mendimtarët e mëdhenj/Adam Smith

‘Asnjë shoqëri nuk lulëzon, kur shumica e popullit është e varfër’

Adam Smith (5 qershor 1723 – 17 korrik 1790) është një filozof dhe ekonomist skocez....

Kursi i këmbimit

Bie dollari, euro e qëndrueshme

Kursi i këmbimit euro lek u shfaq i qëndrueshëm edhe gjatë ditës së enjte. Euro...