MENU
klinika
Rritje nga kredia e KESH

Borxhi i jashtëm, 8.1 mld euro

Bypass-i i Shkodrës

Gjiknuri: Bashkia të zhbllokojë investimin

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri bashkë me Ministrin për Evropën dhe Punët e...

Kursi i këmbimit

E mërkurë e vështirë për lekun

E mërkura ishte një ditë negative për lekun në kursin e këmbimit valutor. Monedha vendase...

Odiseja e Fondit të Kompensimit

1.6 miliardë lekë dëme për t’u paguar

Drejtues të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare informuan të mërkurën Komisionin e Ekonomisë dhe Financave të...

Sa fitojmë nga pagesat elektronike?

Dossier/ “Beteja” me paranë cash

Shqipëria vlerësohet të ketë nivelet më të larta në Europë, për sa i takon përdorimit...

Potencialet e ekonomisë

Rritja 3.5%, papunësia natyrore 10%

Potenciali i rritjes së ekonomisë shqiptare është aktualisht është rreth 3.5%.Studimet e Bankës së Shqipërisë...

Dossier/Pjesa e tretë

Shteti anemik me mekanizmat e tij

Pak më sipër thamë se Shqipëria ka qenë vend i pasur ekonomik ku dallohesh fare...

Dossier/Pjesa e dytë

Shqipëria ekonomike në syrin e fakteve të kohës

Nuk ka faj vetëm qeveria e tanishme, po qeveritë në këtë trazicion të zgjatur 28...

Dossier/Pjesa e parë

Shqipëria ekonomike në kohën e dreqit

Nga Eugent Kllapi Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim, BERZH, në një analizë strukturore të...

Rritje me 35%

Fasonet, 200 mln euro në gjashtë muaj

Të ardhurat e biznesit me fason në vend u rritën sërish në gjysmën e parë...

Kursi i këmbimit

Leku rimëkëmbet lehtë ndaj euros dhe dollarit

Leku rifitoi lehtë pikë të martën në kursin e këmbimit me dy valutat kryesore, euron...

Deklaratat e ministrit

Ahmetaj: Ish-të përndjekurve i kemi dhënë 9.1 mld lekë

Ministri i Financave, Arben Ahmetaj thotë qeveria Rama ka paguar 9.1 mld lekë, krahasuar me...