MENU
klinika
AAC i bën apel qytetarëve

Aviacioni Civil Italian pezullon “Fly Ernest”

Çfarë ju duhet?

Pronësia, një nga kriteret për të përfituar nga IPARD II

Një nga kriteret për të përfituar nga programi IPARD II është vërtetimi i pronësisë mbi...

INSTAT/ Flasin shifrat

Prodhimi vendas/ A ka rritje çmimesh për festa?

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural bën të ditur mbi bazën e statistikave që disponon,...

INSTAT/ -15 mijë hyrje

Maqedonia e Veriut “harron” Shqipërinë

Hyrjet nga Maqedonia e Veriut në Shqipëri kanë njohur rënien më të madh në listën...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 29 Dhjetor 2019

Euro këtë të shtunë ka pësuar një ulje deri në vlerën e 121.30 lekëve. Duke...

Më pak thirrje dhe mesazhe gjatë 2019

Konsumi mesatar i internetit u rrit me 23.2%

Shqiptarët gjatë periudhës gusht-shtator të këtij viti realizuan më pak thirrje dhe mesazhe përmes celularit,...

Festat e fundvitit/ Synim, nxitjen e ndërmarrjes

Balluku: Nga 1 janari rrisim me 18% pagat e naftëtarëve

Viti 2020 do t’i gjejë punonjësit e Albpetrol sh.a me më shumë të ardhura për...

Asnjë gjobë për vonesat në deklarime

Qeveria lehtësi fiskale për bizneset e prekura nga tërmeti

Qeveria do të lehtësojë nga barra fiskale bizneset të cilat kanë patur dëme nga tërmeti...

Si do kontrollohet biznesi?

Plani për rritjen e të ardhurave dhe rimbursimin e TVSH

Administrata tatimore parashikon një vit sfidues sa i takon rritjes së të ardhurave dhe reduktimit...

Me çfarë qëllimi?

INSTAT/ Mbi 92 mijë persona vizituan Shqipërinë

Mbi 92 mijë persona vizituan Shqipërinë për të bërë biznes dhe për arsye profesionale gjatë...

Shqipëria po "plaket"

Nga kujdesi për fëmijët tek ai për të moshuarit

Nëse në vitet 1990 një çifti në moshë pune i duhet të kujdesej për 3-4...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 28 dhjetor 2019

Euro këtë të shtunë është stabël në vlerën e 122.10 lekëve. Duke parë të dhënat...