MENU
klinika
Ja ndryshimi!

Hidhet në qarkullim monedha metalike 10 lekë

Raporti i BSH-së

Investimet e huaja arritën në 286 milionë euro

Investimet e huaja arritën në 286 milionë euro në tremujorin e parë të këtij viti,...

Papunësia bie në nivelin 12,1%

Ulet shkalla e papunësisë me 0,4 pikë përqindje

Në tremujorin e parë 2019, shkalla zyrtare e papunësisë në Shqipëri është 12,1 %. Në...

INSTAT: Paga mesatare rritet 4.9%

Në tremujorin e parë 2019, rroga mesatare, 51.531 lekë

Paga mesatare mujore bruto gjatë tremujorit të parë 2019, është 51.531 lekë, duke u rritur...

Rritet fondi limit për unazën

Projekti/ Loti 1, tenderohet me 45 mln lekë më shumë

Rritet fondi limit për unazën – Rishikimi i projektit për lotin 1, do tenderohet me...

Ndryshon drafti

Nuk keni një llogari bankare? Gjobat për secilën kategori

Personat fizikë/ juridikë tregtarë si dhe organizatat jofitimprurëse me xhiro mbi 2 milionë lekë, të...

Ç'shkruajnë mediat e huaja?

“Ishujt e Ksamilit në Shqipëri, si Maldivet dhe Karaibet”

Media italiane, Si Viaggia, i ka kushtuar një artikull plazhit të Ksamilit, të cilin e...

Skema e re

Si përfitohet ndihma ekonomike?

Bashkinë në të gjithë vendin kanë shpërndarë 6. 24 milionë lekë për përfituesit e skemës...

Sa u rritën depozitat në tre muaj?

Shqiptarët derdhin paratë në banka

Stoku i depozitave në sistemin bankar është rritur mesatarisht me 3.3% në tremujorin e parë...

Ç'ndodh me njësitë tregtare?

Kredia për bizneset rritet me 4.5%

Në tremujorin e parë të vitit 2019, aktiviteti kreditues i bankave ka konfirmuar zhvillimet pozitive...

Rriten me 4.1%

Shpenzimet buxhetore në tre muajt e parë të vitit

Shpenzimet buxhetore për tre muajt e parë të vitit ishin rreth 104.4 miliardë lekë, ose...

Tregtia Kinë-Shqipëri

Së shpejti nis eksporti i produkteve shtazore

Së shpejti, Kina do të jetë një treg i ri për produktet shtazore të vendit,...