MENU
klinika
Tatimet paralajmërojnë bizneset

Përdorni kasën dhe lëshoni kupon, ndryshe gjobiteni!

Ndryshon ligji

Bashkitë mund të japin me qera tokat shtetërore

Të 61 bashkitë në vend do të kenë të drejtë që me shumicë të thjeshtë...

Rriten remitancat

Emigrantët sjellin 150 mln euro në tre muaj

Emigrantët kanë sjellë pranë të afërmëve të tyre në Shqipëri 150 milionë euro në tre...

Ulja e çmimeve

Çmimet e zarzavateve dhe frutave kontribojnë në uljen e inflacionit!

Ulja e çmimeve në dy tre artikuj bazë, fruta, e zarzavate refketohen në uljen e...

Projekti

AMF, udhëzuesi për sigurimet gjithëpërfshirëse

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare zhvilloi në datat 3-7 qershor 2019 një projekt për të rritur...

Ja ndryshimi!

Hidhet në qarkullim monedha metalike 10 lekë

Banka e Shqipërisë do të hedhë në qarkullim nga data 25 qershor 2019, monedhën e...

Raporti i BSH-së

Investimet e huaja arritën në 286 milionë euro

Investimet e huaja arritën në 286 milionë euro në tremujorin e parë të këtij viti,...

Papunësia bie në nivelin 12,1%

Ulet shkalla e papunësisë me 0,4 pikë përqindje

Në tremujorin e parë 2019, shkalla zyrtare e papunësisë në Shqipëri është 12,1 %. Në...

INSTAT: Paga mesatare rritet 4.9%

Në tremujorin e parë 2019, rroga mesatare, 51.531 lekë

Paga mesatare mujore bruto gjatë tremujorit të parë 2019, është 51.531 lekë, duke u rritur...

Rritet fondi limit për unazën

Projekti/ Loti 1, tenderohet me 45 mln lekë më shumë

Rritet fondi limit për unazën – Rishikimi i projektit për lotin 1, do tenderohet me...

Ndryshon drafti

Nuk keni një llogari bankare? Gjobat për secilën kategori

Personat fizikë/ juridikë tregtarë si dhe organizatat jofitimprurëse me xhiro mbi 2 milionë lekë, të...

Ç'shkruajnë mediat e huaja?

“Ishujt e Ksamilit në Shqipëri, si Maldivet dhe Karaibet”

Media italiane, Si Viaggia, i ka kushtuar një artikull plazhit të Ksamilit, të cilin e...