MENU
Shpenzimet dhe borxhi

Financat publikojnë të dhënat, 100 mln të ardhura më pak

Lulëzon tregtia

Shqipëria dhe Kosova rrisin import-eksportet

Rritet tregtia me Kosovën pas vendosjes së taksës 100% në nëntor të viti 2018 ndaj...

Deri 190 mijë lekë në muaj

Superpagat për vetting-un në polici

Ashtu si kolegët e tyre që po kryejnë rivlerësimin e gjyqtarëve e prokurorëve, edhe komisionerët...

As plani i të ardhurave s’u realizua

Buxheti, dështuan 46 mln euro investime

46 milionë euro investime publike nuk u realizuan vitin e kaluar. Sipas treguesve paraprakë fiskalë,...

1.7 mld lekë në dy vjet

Siguruesit po shlyejnë dëmet e prambetura

Kompanitë e sigurimeve paguan mbi një miliard lekë dëme të prapambetura vitin e kaluar. Sipas...

Ndyshimet ligjore, të pamjaftueshme

Konfindustria: Të ndërpriten të gjitha PPP-të

Konfindustria i vlerëson të pamjaftueshme ndryshimet e propozuara në ligjin për koncesionet dhe partneritetin publik-privat....

Qendrat e formimit profesional

Vetëm 5% e të trajnuarve punësohen

Interesi për të mësuar një zanat po rritet, por intregrimi në tregun e punës ngelet...

200 milionë lekë pa shlyer

Bonusi bebeve, nuk është paguar as 5 mijë lekëshi

Duke filluar nga ky vit, shteti do të japë një bonus të shumëfishuar për lindjen...

Nënshkruhet marrëveshja

Shërbimet e e-Albania edhe nga Posta Shqiptare

33 shërbime që merren në portalin e-Albania, tashmë mund të merren nga qytetarët e bizneset...

Detajet

Patentat ndërkombëtare/ Nga 1 shkurti vlefshmëri deri në…

Nga data 1 shkurt 2019, drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka vendosur...

Detajet

Dyfishohen çmimet dentare? Reagon Autoriteti i Konkurrencës

Sot ka ardhur reagimi i Autoritetit të Konkurrencës, pas vendimit të Urdhrit të Stomatologut për të...

Opinion

Dy aspra për kërkim-zhvillimin!

A e mbani mend shprehjen e aktorit Luftar Paja: “Me dy aspra (lekë) dashka edhe...