MENU
klinika
Përfshirja e femrës në pozita të larta

Vetëm 1 nga 3 menaxherë në BE është grua

Kategoritë që përfitojnë

Drejtoria e Transporteve rrit pagat e punonjësve

Disa nga kategoritë e punonjësve në qendër dhe drejtoritë rajonale do të kenë një rritje...

Shifrat

Mësues në Shqipëri/ Sa përqind mbi mesataren është paga e tyre?

Sot Shqipëria feston “Ditën e Mësuesit”, por sa paguhet një mësues në vendin tonë? Këtë...

Kursi i Këmbimit

Rriten Euro dhe Sterlina, ç’ndodh me Dollarin?

Në tregun e këmbimit valutor vendas janë regjistruar luhatje të ndryshme në shportën e monedhave...

Të dhënat

Taksa 100% penalizon eksportet shqiptare drejt Kosovës

Taksa 100% që Kosova ka vendosur ndaj mallrave serbe dhe boshnjake duket se ka penalizuar...

Shifrat

Çmimi i 1 GB internet, ku renditet Shqipëria

Bazuar në disa të dhëna të bëra publike nga “Cable.co.uk”, vihet re se çmimi mesatar...

Të dhënat për 2017

BE, sa shqiptarëve iu dha nënshtetësia?

Sipas disa të dhënave të bëra publike nga Eurostat bëhet me dije se në vitin...

Botohet në Fletoren Zyrtare

Barnat e rimbursueshme nga Fondi i Sigurimit, zbardhet lista

Në Fletoren Zyrtare është publikuar e plotë lista e barnave që do të rimbursohen nga...

Të dhënat

Interesat pësojnë rënie, bonot 12-mujore shënojnë rekord të ri

Sipas të dhënave të bëra publike nga Banka e Shqipërisë, interesi i bonove 12 mujore...

Këmbimi valutor

Dollari e Paundi rimarrin veten, ç’ndodh me Euron?

Dita e mërkurë në tregun vendas të këmbimit valutor, ndryshe nga një ditë më parë...

DPT tregon shifrat

Sa gjobiten tatimpaguesit për çdo rast?

Tatimpaguesit që dorëzojnë një deklaratë tatimore të pasaktë gjobiten me 0.0% të shumës së detyrimit...

Eurostat

Energjia elektrike/ Shqipëria rekord në Europë për…

Sa i përket energjisë elektrike, Shqipëria ka disa rekorde në Europë. Një ndër këto rekorde...