MENU
klinika
Të dhënat nga INSTAT

Lejet e ndërtimit/ Në 2018 numri më i lartë në 6 vjet

Kompania që i ofron

Shtohen 3 destinacione të reja low-cost

Shërbime të reja ajrore do të vihen në dispozicion të qytetarëve shqiptarë. Duke nisur nga...

Bizneset me pronarë shqiptarë

Mbyllen në Shqipëri, lojërat e fatit ‘ikin’ në Kosovë

Në Shqipëri po mbyllen, por në Kosovë numri i tyre sa vjen edhe shtohet. Bëhet...

Evazioni fiskal

Hartohet projektligji, kompanitë offshore në ‘shënjestër’

Të kontrollohet dhe parandalohet evazioni fiskal? Në lidhje me këtë çështje, Ministra e Financave ka...

Kompanitë e parajsave fiskale

Drafti paralel: Zbulimi i pronarëve të fokusohet te…

Teksa Ministria e Financave dhe Ekonomisë ka nisur punën për hartimin e një ligji të...

Shifrat

“Shthuren” financat, ç’ndodhi me të ardhurat në janar?

Financat publike kanë pësuar rënie për janarin, kjo si rrjedhojë e krizës politike dhe ndryshimeve të...

Këmbimi Valutor

Leku zhvlerëson monedhat e huaja, Euro e Dollari pësojnë rënie

Dita e premte është mbyllur me një forcim të lehtë të monedhës kombëtare, kundrejt valutave...

Kontratë e përkohshme në administratë

Merret vendimi për numrin e punonjësve

Ka ndryshuar numri i punonjësve me kontratë të përkohshme në njësitë e qeverisjes qendrore. Sipas...

15 mld lekë për janarin

Depozitat vijojnë rritjen

Depozitat bankare u rritën ndjeshëm gjatë janarit dhe u rikthyen sipër pragut të 1 trilion...

Rezultatet e prokurimeve të fundit

Sa kushton mbulimi i humbjeve të energjisë në OST?

Mbi 400 mijë euro do të kushtojë mbulimi humbjeve të energjisë në rrjet për Operatorin...

Shifrat

Kredia nis vitin me rritje, çfarë ndodhi në janar?

Banka e Shqipërisë publikuar disa të dhëna në lidhje me kreditimin e ekonomisë. Bazuar mbi...

Këmbimi Valutor

Sterlina nuk di të ndalet, Euro e Dollari bëjnë kthesë

Tregu i këmbimit valutor vendas është hapur me një fuqizim të treshes së monedhave kryesore...