MENU
klinika
Takimi i fundvitit

Sejko: Përmbushja e misionit, e pamundur pa median

Më pak se kapitali aksioner

Bankat shqiptare po shiten “badihava”

Largimi i grupeve bankare europiane nga Shqipëria po sjell shitje të bankave me çmime mjaft...

Realizon 30.3% të shitjeve totale

Biznesi i huaj ka një të tretën e tregut shqiptar

Bizneset e huaja realizojnë afërsisht një të tretën e xhiros vjetore në ekonominë shqiptare. Sipas...

Paralajmërimi i FMN

Rreziku politik për ekonominë kosovare

Në raportin më të fundit për Kosovën, Fondi Monetar Ndërkombëtar, nënvizon faktin se, politika populiste...

ISHMT: Këtë vit, vetëm me CE

Nuk ka më lodra të rrezikshme për fëmijët?

Në sezon festash kur blerja e lodrave për dhurata rritet ndjeshëm, Inspektoriati Shtetëror i Mbikqyrjes...

Te pragu i 123 lekëve

Euro “kthehet” në vitin 2008

Euro po i afrohet përditë pragut të 123 lekëve. Sipas kursit zyrtar të këmbimit, të...

Dyndje para ndalimit

40 milionë euro makina të vjetra në një muaj

Hyrja në fuqi e ndalimit të importit të automjeteve më të vjetra se 10 vite...

I pari raport zyrtar

Instat: 1.6 mln shqiptarë jashtë vendit

Për herë të parë, Instituti i Statistikave ka bërë një vlerësim të përmasave të diasporës...

Raporti i Këshillit të Europës

Paratë pastrohen në prona dhe bixhoz

Shqipëria duhet të shtojë përpjekjet për të luftuar fenomenin e pastrimit të parave, ndërkohë që...

Mazhoranca rrëzon dekretin e Metës

Buxheti 2019 do të miratohet pa ndryshime

Komisioni i Ekonomisë dhe Financave ka rrezuar dekretin e Presidentit për buxhetin e shtetit, duke...

Përzgjidhen kandidatët

Këshilli Mbikëqyrës i BSH drejt plotësimit

Kuvendi dhe qeveria më në fund kanë përzgjedhur anëtarët e rinj të Këshillit Mbikëqyrës të...

Të mërkurën në grevë

Biznesi i vogël ul qepenat

Shoqata e bizneseve të vogla dhe të mesme njofton uljen e qepenave për ditën e...