MENU
klinika
Llogaritë bankare të biznesit

Ligji i ri i shtoi me 36 mijë për vitin e kaluar

Fiskalizimi nis zbatimin nga 1 shtatori

Tatimet: Kasat fiskale do të përdoren edhe pas…

Kasat fiskale nuk do të largohen nga tregu. Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve shpjegon edhe...

Formula e llogaritjes së rivlerësimit

Sa do të paguhet për banesat në legalizim?

Qeveria ka përcaktuar mënyrën se si do të procedohet nga qytetarët për rivlerësimin e banesave...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 19 Shkurt 2020

Monedha e eurozonës, gjendet sot në vlerën e 121. lekëve. Dollari amerikan, këtë të martë...

Riparimet me standarde

Shpallet së shpejti procedura ndërkombëtare për banesat

Në zonën e plazhit në Durrës vazhdon faza e parë e rindërtimit që mundëson rikthimin...

Ja pse!

Skllavëria moderne është një çështje globale

Koreja e Veriut dhe Eritrea kanë normat më të larta të skllavërisë moderne, sipas një...

Krahasuar me vitin më parë

Çmimet e perimeve u ulën me 1%

Në janar të vitit 2020 çmimet e perimeve u ulën me rreth 1% në raport...

Ndryshimet në ligjin “Për Taksat Kombëtare”

Merr fund pabarazia për mjetet e përdorura

Ndryshimet në ligjin “Për Taksat Kombëtare” i japin fund një pabarazie disavjeçare ku shumë qytetarë...

Durrës

22 anije me 59 mijë tonë mallra u përpunuan në janar

Gjatë muajit janar të këtij viti në Terminalin e Mallrave Gjenerale (i njohur edhe si...

Ndërtimi

Investimet e huaja direkte mbështetën ecurinë pozitive

Rritja e flukseve hyrëse të investimeve të huaja direkte, në ndërtim, mbështetën ecurinë pozitive të...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 18 Shkurt 2020

Monedha e eurozonës, gjendet sot në vlerën e 122 lekëve. Dollari amerikan, këtë të martë...

Shkëmbejnë 314 milion euro mallra

Kosovë-Shqipëri/ Barrierat jo-tarifore dëmtojnë bizneset

Shkëmbimet tregtare me Kosovën gjatë muajit Janar kanë arritur në vlerën e 2 miliardë lekëve,...