MENU
klinika
Konspiracion grek për të dyndur emigrantët këtu?

“Shqipëria po boshatiset, por atje iu japin punë”

Ja deri kur mund të bëhet vetëdeklarimi!

Një datë e re për taksën e pronës

Shtyrja e afatit të vetëdeklarimit për taksën e ndërtesës u ka dhënë më shumë kohë...

Shifrat flasin qartë...

10 arsyet pse Shqipëria u zgjodh nga më shumë se 5 milionë turistë

Çfarë dini për Shqipërinë? Sa nga miqtë tuaj kanë udhëtuar atje, këtë verë? Shifrat flasin...

Certifikohen mbi 1 mijë pika karburanti

Tatimet: Kontroll konsumatorëve të mëdhenj

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve dhe Drejtoria e Përgjithshme e Metrologjisë, përmbyllën inspektimin e subjekteve...

Statistikat

Paratë dalin jashtë bankave

Gjatë muajit gusht të këtij viti paratë që qarkullojnë jashtë bankave kanë pësuar një boom....

Alarmi nga ekspertët

‘Arratiset’ Shqipëria, 2 mijë kërkesa për azil në muaj

Ndonëse pritshmëritë ishin që numri i azilantëve të vinte në rënie, për shkak se refuzimet...

Rritet interesi i fermerëve

Subvencionet në bujqësi, 1476 aplikime deri në shtator

Fermerët po rrisin interesin e aplikimit pranë Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, me investime...

Në funksion të turizmit

Gjirokastra Air Show, hapet pista e aeroportit

Një event multidimensional ka nisur të organizohet nga data 4-6 tetor 2019 në qytetin e...

Bizneset vëzhgohen nga "AIDA"

Kanë përfituar fonde mbështetëse?

Agjencia për Zhvillimin e Investimeve (AIDA), vazhdon fushatën e monitorimit të fondeve dhe promovimit të...

Investimet në fermë

IPARD II, 24 mln euro financim fermerëve

24 milionë lekë është buxheti i Programit IPARD II në mbështetje të fermerëve që investojnë...

Shërbime bankare

85% e qytetarëve kontakt direkt me bankat

Rreth 85% e qytetarëve kontaktojnë direkt me bankën, duke vizituar një prej degëve të saj,...

Shërbimet ndaj bizneseve

Aksioni anti-informalitet/ Tatimet marrëveshje me AKE-në

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve (DPT) dhe Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP), ndërveprojnë...