MENU
klinika
Të dhënat për 3-mujorin e parë

Rriten të ardhurat në tregun e sigurimeve

Inspektimi i kantierëve të punimit

Zgjidhen problemet teknike, Kukës-Morinë gati për sezonin

Punimet në rrugën Kukës-Morinë do të përfundojnë përpara nisjes së sezonit turistik në mënyrë që...

Kush përfiton?

ATP: 155 pronarët që marrin paratë për tokën

Agjencia e Trajtimit të Pronave njofton se, më datë 03/ 05 / 2019, ka përfunduar...

Përmirësimet

Analiza ekonomike: Rritet punësimi dhe niveli i pagave

Tregu i punës në vitin 2018 ka shënuar përmirësime të rëndësishme, të reflektuara në rritjen...

Shuma e deklaruar për t'u paguar

Tatimet: 900 individë deklarojnë të Ardhurat Personale

Pas përfundimit të afatit, më datë 30 Prill, për deklarimin e të ardhurave individuale vjetore,...

Tregu i Punës

2018, të punësuar mbi 1.2 mln persona

Shkalla e papunësisë është ulur gjatë vitit 2018. Sipas vlerësimeve të bëra në Anketën e...

Ish-të përndjekurit

LISTA/ 1000 trashëgimtarët që duhet të plotësojnë dosjet

Ministria e Financave ka publikuar emrat e trashëgimtarëve të ish-të përndjekurve politikë që do të...

U asgjësuan 135 ton produkte

Ushqimet e pasigurta, AKU bën bilancin e prillit

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bërë bilancin e punës së muajit të kaluar (prill) ku...

Konferenca

Buxheti për strehimin/ Denaj: Në 2019 është rritur me 30%

Ministria e Financave dhe Ekonomisë, në bashkëpunim me Komisionin Ekonomik të Evropës të Kombeve të...

Flet Ministrja Balluku

Qeveria firmos marrëveshjen e re me Shell

Qeveria shqiptare ka nënshkruar sot marrëveshjen e re me kompaninë Shell, duke shtuar elementet e...

Siguria ushqimore

“Po dëmtohet shëndeti i konsumatorëve”

Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë përmes një deklaratë për shtyp deklaroi se siguria ushqimore ka qenë...

Tatimet dhe doganat rrisin të ardhurat

Arka e shtetit, në tre muaj mblidhen 108 miliardë lekë

Të ardhurat e mbledhura nga tatimet dhe doganat në tre muajt e parë të këtij...