MENU
klinika
Investimet përmes 67-projekteve

BERZH 1.1 miliardë euro në Ballkan në 2019

Qeveria “fal” sipërfaqet e vogla

Privatizimi i tokës shtetërore, procedurat e reja

Zbardhet projekligji për privatizimin dhe dhënien në përdorim shoqërive tregtare dhe institucioneve shtetërore të ndërmarrjeve...

Konfindustria kërkesë Kuvendit

S’keni paguar siguracionin e makinës? Gjoba që do paguani

Konfindustria deklaron se do t’i kërkojë deputetëve të Kuvendit të Shqipërisë të mos miratojë në...

Tabela

Projekte të reja për shkollat, vlera e financimit për secilin qark

Në “Fletoren Zyrtare” është botuar tabela e plotë me të gjitha projektet e reja që...

Raporti i BSH-së

Bankat “shtrëngojnë rripin”, kritere shtesë për kreditë

Në tre muajt e parë të vitit janë dhënë më pak kredi nga bankat e...

Mekanizmat kryesorë

Si pastrohen paratë në Shqipëri?

“Tipologjia kryesore përbëhet nga transferta të dyshimta”, kështu është bërë me dije në raportin zyrtar...

Kursi zyrtar

Me ç’vlera e mbyllën javën Dollari dhe Paundi?

Javën e kaluar dollari amerikan ka regjistruar luhatje të ndryshme në kursin e këmbimit valutor...

Femerët/ Si të marrin pension

Detyrimet ndaj taksave, përfitimet nga skema ISSH

Drejtoria e Tatimeve ka publikuar skemën që duhet të ndjekin fermerët për pagesat e detyrimeve...

Testi i sigurisë te Porti i Durrësit

Balluku: Qeveria, plan masash për sezonin turistik

Në prag të sezonit turistik Autoriteti Shtetëror i Sigurisë Portuale në Drejtorinë e Përgjithshme Detare,...

Tabelë ekzekutimi i vendimeve gjyqësore

Fitojnë gjyqin me ATP, kompensohen 95 pronarë

Agjencia e Trajtimit të Pronave publikon listën me 95 vendime gjyqësore të formës së prerë...

Investimet e së ardhmes

Bujqësia shqiptare ‘zgjon’ interesin e sauditëve

Investitorët sauditë kanë shprehur interes për të investuar në sektorin bujqësor në Shqipëri. Gjatë një...

Shitja me pakicë dhe shumicë

Tiranë, lulëzojnë bizneset, hapen 2572 njësi në tre muaj

Rigjallërohet tregëtia e shumicë dhe pakicë në Tiranë. Në tre muajt e parë të vitit...