MENU
klinika
Lejet e ndërtimit në Durrës

70% më shumë sipërfaqe për ndërtim banesash vetëm në 2018

Rimëkëmbja pas tërmetit

Vetëm për Shqipërinë – FMN jep 87 mln euro

Guvernator i Bankës së Shqipërisë dhe njëkohësisht Kryetar i Këshillit Mbikëqyrës të saj, Gent Sejko...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 03 Dhjetor 2019

Këtë fillim jave euro ka pësuar një rritje të lehtë të vlerës duke shkuar në...

Ja çfarë duhet të bëni!

AMF: Kush ka kontratë sigurimi, të kontaktojë shoqëritë

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare dëshiron të informojë të gjithë qytetarët e prekur nga tërmeti i...

Rivlerësim banesash në 2020-ën

Buxheti dhe paketa fiskale për 2020 miratohet në parim

Që prej 1 janarit të vitit të ardhshëm të gjithë ata banorë, shtëpitë e të...

Prioriteti?

Rishikohet buxheti 2019-2020

Ministria e Financave do të rishikojë buxhetin e vitit që po mbyllim dhe të vitit...

Buxheti i ringritjes në proces

Emrat që përfitojnë pension të posaçëm

Gjatë mbledhjes së sotme të qeverisë, Kryeministri Edi Rama, tha se do të miratoheshin disa...

"Do të shkojmë në çdo shtëpi"

Databaze online për inspektimin e banesave të dëmtuara

Të gjitha inspektimet për dëmet e shkaktuara nga tërmeti nga dita e nesërme do të...

Bilanci zyrtar

Çfarë po ndodh në Tiranë, Durrës dhe Lezhë?

Zyra e Drejtuesit Qendror i Operacioneve për Menaxhimin e Fatkeqësive Natyrore në një deklaratë të...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 2 Dhjetor 2019

Këtë fillim jave euro ka pësuar një rritje të lehtë të vlerës duke shkuar në...

"T'iu tregojmë të gjithëve çfarë duan të dinë"

Buxheti i rindërtimit, zgjatje e buxhetit të shtetit

Në mbledhjen e sotme të Komitetit Kombëtar të Rindërtimit, Arben Ahmetaj, i zgjedhur kryetar i...

Qeveria ka 3 opsione

Tërmeti tragjik/ Si do gjenden lekët për dëmet?

Teksa është shpallur gjendja e jashtëzakonshme në Tiranë, Durrës dhe Laç pas dëmeve të shkaktuara...