MENU
klinika
Raporti i FMN

“Borxhi real i Shqipërisë 69.9% e PBB-së më 2018”

Raporti i BSH-së

Debitorët e këqinj kthyen 64 miliardë lekë

Kredia me probleme vijoi rënien me ritme të mira gjatë 3 mujorit të fundit të...

Raporti i INSTAT

Vlora e Lezha me shkallën më të lartë të papunësisë

Qarqet e Vlorës dhe të Lezhës kanë numrin më të madh të të papunëve në...

Dëshmi aftësie profesionale

Serviset, kriteret e reja për t’i mbajtur hapur

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor bën të ditur kriteret duhet të plotësojnë...

Shpjegimi publik

Nis punën sot Sistemi i Prokurimeve Publike

Sistemi i prokurimeve publike nis punë sot në mesditë. Prej më shumë dy ditësh ky...

Raporti për financat vendore

Vetëm Bashkia Tiranë mbahet me paratë e veta! Po të tjerat?

Bashkia Tiranë mbledh rreth 43.0% të totalit, ndërsa 60 bashki të tjera në të gjithë...

Pagat më të larta

INSTAT: Profesionet që paguhen më shumë në Shqipëri

Sektori i financiare dhe i sigurimit janë më të paguarit në Shqipëri para mesatare në...

Afati deri në 10 maj

Si do të ndahen 5 milion euro për bujqësinë?

Fermerët kanë afat deri në 10 maj për të plotësuar dokumentet për të përfituar mbështje...

Mjetet e importuar, procedura e targimit

Dokumentet për regjistrimin e makinave të përdorura

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Trasportit Rrugor shpjegon procedurën që duhet të ndjekin personat...

Sa arritën të ardhurat për 2018?

Taksa e pronës, rinisin bisedimet bashki-ministri

Ministria e Financave është e pa kënaqur nga rezultat e bashkive në lidhje me mbledhjen...

Indetifikohen 564 subjekte

Sezoni turistik: Tatimet monitorojnë platformat online

Si çdo vit, në prag të çeljes së sezonit turistik, Administrata Tatimore sjell në vëmëndje...

Zgjedhjet me rezervim on-line

Targat e makinës, DPSHTRR: Procedurat dhe tarifat e reja

Drejtuesit e mjeteve që janë të fiksuar për kombimin e numrave në targën e mikinës...