MENU
klinika
Përfitojnë rreth 664 mijë pensionistë

Nga 1 prilli pensionet rriten me rreth 2.4%

"Nuk do të na mbarojnë makaronat!"

A do të vuajë Europa një krize urie?

Europa nuk do të vuajë urie për shkak të koronavirusit, por pandemia po e bën...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 27 Mars 2020

Monedha e eurozonës , në tregun valutor këmbehet me 128.30 lekë. Dollari amerikan, ka kapur sot...

CNBC/ Paketa "Mamuth"

Çfarë përfshin fatura e stimulit prej $ 2 trilion dollarë?

Një projekt-ligj i paprecedent stimulimi i miratuar unanimisht nga Senati ka një çmim prej $...

Në 1 vit pakësim me 16 mijë e 472 vetë

INSTAT: Popullsi rezidente në Shqipëri, 2 mln e 845 mijë e 955

Popullsia e Shqipërisë në 1 Janar 2020 rezulton në 2.845.955 banorë duke pësuar një rënie...

Ndryshimet në buxhet

Rritet ndjeshëm borxhi dhe dyfishohet deficiti

Ndryshimet në buxhetin e shtetit për vitin 2020, përmë një akti normativ, i diktuar nga...

BBC/ Efekti "COVID-19"

Rritet çmimi i portokalleve në tregjet globale!

Çmimi i lëngut të portokallit është rritur më rreth 20% këtë muaj pasi konsumatorët kërkojnë...

Kur parashikohet hapja e tregut?

Italia regjistron një rënie konsumi prej 52 miliardë euro

Me mbylljen e sektorit të prodhimit dhe mbylljes së sektorit të shërbimeve, të tilla si...

Sytë nga Banka Qëndrore e Anglisë

BBC/ Nga do të vijnë paratë e gatshme!?

Pothuajse të gjithë pajtohen që qeveria nuk mund të lejojë që të mos bëjë ndërhyrje...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 26 Mars 2020

Monedha e eurozonës , në tregun valutor këmbehet me 125.60 lekë. Dollari amerikan, ka Kapur sot...

Reagojnë vendet e G7

Rezerva Federale fillon të printojë para

Tregjet globale të aksioneve kanë pësuar luhatje të vazhdueshme për shkak të gjendjes së krijuar...

Ndihmë historike për ekonominë

Bundestagu gjerman, paketë miliardëshe në krizën e COVID-19

Pandemia e Coronës ka përshpejtuar punën e politikës në Gjermani. Në një procedurë historikisht të...