MENU
klinika
Efekti i pandemisë do zgjasë me vite

Raporti ekonomik: Më e keqja nuk ka ardhur ende

Kush mund ta humbë tokën bujqësore?

Tokë me 7501, Frroku: Ja si merret certifikata e pronësisë!

Flet Eglantina Frroku, përgjegjëse e sektorit të kontrollit tekniko-ligjor, në Drejtorinë e Përgjithshme të ASHK-së...

"Garancia e dytë po ecën me ritme të ngadalta"

Bankat në Shqipëri ‘ngrijnë’ 2 mld euro deri në gusht

2 mld euro është shuma që bankat e nivelit të dytë kanë konservuar në funksion...

Pezullohet fitimi

Bursat europiane shënojnë sërish rënie

Bursat europiane shënuan dje rënie për të dytën seancë rradhazi, duke pezulluar fitimet e tyre...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 10 Qershor 2020

Monedha e eurozonës qëndron stabël në vlerën e 124.40 lekëve. Dollari amerikan, këmbehet në treg...

Vitin e ardhshëm rimëkëmbje me 8.8%

BB publikon projeksionet për Shqipërinë

Banka Botërore ka publikuar perspektivën e ekonomisë globale të përditësuar, ku reflektohen projeksionet e institucionit...

Skema Kombëtare

360 mijë lekë subvencion fermerëve për tufa blegtorale mbi 70 krerë

Deri 360 mijë lekë subvencion përfitojnë fermerët që kanë tufa blegtorale mbi 70 krerë dele...

Paga e luftës

Si do përfitohet bonusi nga ata që s’kanë aplikuar?

Tatimet njoftuan se si do shpërndahet paga e luftës edhe tek ata qytetarë që nuk...

Banka Botërore

Prodhimi global do të tkurret për 5.2%

Koronavirusi do të ndikojë që prodhimi ekonomik global të tkurret për 5.2 për qind më...

Më e madhja deri tani

Kur hidhet në treg kartëmonedha e re 10 mijë lekë

Kartëmonedha e re 10 mijë lekë, prerja më e madhe parasë e nxjerrë në emetim...

Nga ushqimi, tek kafenetë, argëtimi dhe celularët

Si u rritën çmimet gjatë pandemisë së Covid-19?

Muaji maj ka shënuar një rritje të përgjithshme të çmimeve në vend. Inflacioni, që mat...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 09 Qershor 2020

Monedha e eurozonës qëndron stabël në vlerën e 124.40 lekëve. Dollari amerikan, këmbehet në treg...