MENU
klinika
Të dhëna

Me sa përqind janë rritur pensionet private në 2018?

Këmbimi Valutor

Sterlina nuk njeh të ndalur, Euro tenton rritjen

Tregu i këmbimit valutor vendas është hapur ditën e martë me një fuqizim të mëtejshëm...

Shifrat

“Fitim” me bankat?/ Të ardhurat financiare të biznesit për 2017

Gjatë vitit 2017, sipërmarrja shqiptare pati një bilanc pozitiv në zërin e të ardhurave dhe...

Raporti i INSTAT

Bie numri i turistëve në Shqipëri, “ftohen” fqinjët

Sipas disa të dhënave të publikuara nga INSTAT, hyrjet dhe daljet e shtetasve shqiptarë dhe...

Taksat e tarifat vendore 2019

DPTTV njoftim të rëndësishëm për shlyerjen e detyrimeve

Drejtoria e Përgjithshme e Taksave dhe Tarifave Vendore njofton të gjitha subjektet që kanë një...

Këmbimi Valutor

Poundi britanik ‘i ashpër’ me lekun, Euro dhe Dollari…

Java ka nisur mjaft mirë për valutën britanike në tregun e këmbimit valutor vendas. Sterlina...

Të dhënat

Cili është rrjeti social më i përdorur në Shqipëri?

Në hartën botërore të rrjeteve sociale 2019, të publikuar nga media italiane vihet re se...

Ç'po ndodh?

Biznesi i preferuar i shqiptarëve drejt falimentit

Edhe pse thyejmë rekord në botë për numrin e bar-kafeve dhe restoranteve në të gjithë...

Mund të dëmtojë...

Punë në fundjavë? Si mund t’i themi ‘stop’

Disa prej nesh mendojnë se fundjava duhet shfrytëzuar për të bërë ato punë që nuk...

Të dhënat

Gjithnjë e më e pëlqyer nga të rinjtë, ç’është ekonomia GIG?

Ekonomia GIG ndodh në një treg të lirë ku kontratat e punës janë të përkohshme....

Zhvillimi ekonomik

Pse mbeten prapa vendet e Ballkanit Perëndimor?

Tranzicioni në Evropën Qendrore dhe Lindore që nga rënia e komunizmit ka qenë pothuajse një...

Shifrat

Investimet në euro, sa përqind ranë në 2018?

Oreksi i shqiptarëve për të investuar kursimet në euro jashtë vendit u ul gjatë vitit...