MENU
klinika
Shanset për punë

Ç’duhet të dini për procedurat e azilit në Gjermani?

Marrëdheniet epror-vartës

Sondazhi i KE zbulon ‘sekretin’ e shqiptarëve

Bazuar në të dhënat e bëra publike në Anketën e Cilësisë së Jetës, realizuar nga...

Këmbimi valutor

Paundi pëson luhatje të mëdha, ç’ndodh me Euron dhe Dollarin?

Dita e enjte duket se ka nisur me luhatje të lehta për monedhat kryesore ndërkombëtare....

Derdhin qumështin në rrugë

Ndryshimet fiskale/ Reagojnë fermerët, protestojnë duke…

Në Lushnje fermerët kanë dalë në protestë kundër ndryshimeve fiskale të bëra në fundvit. Në...

Shifrat

Rriten shitjet me pakicë në 2018

Bazuar në disa të dhëna të Institutit të Statistikave, vihet re se shitjet me pakicë...

Të dhënat

Kreditë e familjeve/ Ku e rendit Shqipërinë Banka e Austrisë?

Në një studim të fundit të Bankës Kombëtare të Austrisë bëhet me dije se në...

Kursi zyrtar

Këmbimi valutor/ Shembet Sterlina, Paundi luhatje të mëdha

Dita e mërkurë ka treguar qëndrueshmëri për monedhat kryesore ndërkombëtare si monedha e eurozonës edhe...

Raporti i Eurostat

Shqipëria, vendi me nënat më të reja në Europë

Sipas disa të dhënave të bëra publike sëfundmi nga Eurostat, vihet re se gratë shqiptare...

Lë pas Maqedoninë e Malin e Zi

Fuqia ushtarake, ku renditet Shqipëria?

Shqipëria është vendi i 9-të sa i përket fuqisë më të dobët ushtarake në Europë,...

Shifrat

Rriten pagat, këto janë profesionet me më shumë lekë

Sistemi i drejtësisë dhe administrata shtetërore “përkëdhel” më së shumti punonjësit, duke i mirëpaguar ata...

Ligji i ri

Si do të korrigjohen gabimet në të dhënat kadastrale?

Pas pak ditësh hyn në fuqi ligji i ri për Kadastrën, që sjell shkrirjen në...

Të dhënat

Kostoja e jetesës në Tiranë, më e ulëta në Europë

Bazuar në disa të dhëna të bëra publike nga Numbeo, portali më i madh që...