MENU
klinika
Gabimet që janë bërë...

Nënvlerësimi i Trump nga Erdogan

Dossier

Kolosët e gjeopolitikës, Meternik-Kissinger

Henry Kissinger është koka e madhe e politikës së jashtme amerikane – këtë e ka...

Greqi-Turqi

Si ka ndikuar NATO në zgjidhjen e krizës mes Greqisë e Turqisë?

Kriza e sotme midis dy vendeve ballkanike Greqi dhe Turqi, anëtarë të hershëm të NATO-s...

Greqi – Turqi

Greqi–Turqi, historiku i një marrëdhënieje aspak miqësore

Kriza e sotme midis dy vendeve ballkanike Greqi dhe Turqi, anëtarë të hershëm të NATO-s...

Mentor Nazarko

SHBA, më e dobët apo më e fortë në Shqipëri?

Kohët kur ambasadori amerikan Lu së bashku me ambasadoren e BE-së, Vlahutin, dilnin së bashku...