MENU
klinika
E rrezikshme

Problemet që shkakton dëmtimi i gjendrave të veshkave

Çfarë janë EDC-të?

Armiqtë më të rrezikshëm të organizmit!

Sistemi endokrin është një rrjet i gjëndrave dhe organeve që prodhojnë, ruajnë dhe sekretojnë hormonet....

Mënyra natyrale

5 bimë të provuara për uljen e tensionit të lartë të gjakut!

Presioni i lartë i gjakut, ose hipertensioni, është një gjendje mjekësore ku forca e gjakut...

Retinoskopia

Prova e thjeshtë që zbulon gabimet pamore të femijëve

Retinoskopia është një teknikë për të përcaktuar objektivisht gabimin refraktiv të syrit dhe nevojën për...

E rrezikshme

Si ndikon alkooli tek personat diabetik?

Të gjithë mendojmë se njerëzit me diabet nuk duhet të konsumojnë alkool. Hulumtimet kanë treguar...

Personat që vuajnë nga diabeti

Parandalimi i sulmit në zemër dhe goditjes në tru!

Njerëzit me diabet kanë më shumë shanse për të pasur sulme në zemër dhe goditje...

Kujdes!

Rreziqet që sjell mungesa e bakrit në organizëm…

Sëmundja Wilson është një çrregullim i rrallë i trashëguar që shkakton grumbullimin e bakrit në...

Këshilla të rëndësishme

5 lëndë ushqyese që fëmijët kanë nevojë të konsumojnë çdo ditë!

Nuk ka dyshim se shumica e fëmijëve konsumojnë ushqime më shumë se sa duhet (shkalla...

Mbani parasysh!

Testi që duhet të bëjnë çiftet para se të planifikojnë një fëmijë!

Foshnjat e shëndetshme zhvillojnë vizionin, lëvizjet, dëgjim dhe funksione të tjera vitale . Disa enzima...

Për nënat e reja

Testi i proteinave që duhet të bëjë çdo fëmijë i porsalindur!

Fenilketonuria, e njohur shpesh si PKU, është një çrregullim i trashëguar që mund të shkaktojë...

Ja cfarë prove duhet të bëni!

Keni dhimbje muskujsh dhe ndiheni të pafuqishëm?

Elektromiografia (EMG) është një procedurë diagnostike për të vlerësuar shëndetin e muskujve dhe qelizat nervore...

Ataksia Friedreich

Çrregullimi nervor më i rrezikshëm që prek fëmijët!

Ataksia Friedreik është një sëmundje e rrallë e trashëguar që shkakton dëme progresive në sistemin...

Reklama