MENU
klinika
Pa nevojën e barnave toksike

Simptomat e gripit mund të eliminohen natyrshëm!

Çfarë e shkakton?

Rreziqet që sjell urthi në stomak!

Urthi është një ndjenjë diegieje e dhimbshme në gjoks ose në fyt. Kjo ndodh kur...

Kujdes, kjo mund të jetë arsyeja!

Keni dhimbje stomaku dhe fryrje?

Dispepsia është një dhimbje ose një ndjenjë e pakëndshme në pjesën e sipërme të mesit...

Këshilla

Çfarë duhet të hamë për të lehtësur simptomat e ulcerës?

Një dietë e butë mund të përdoret së bashku me ndryshimet e jetesës për të...

Lidhjet e tij me astmën

Rrezikshmëria e Refluksit Gastroezofageal

Sëmundja e refluksit gastroezofageal (GERD) është një çrregullim i tretjes që ndodh kur lëngjet acide...

Çrregullimet e stomakut

Ushqime dhe këshilla për dhimbjet e barkut!

Nëse keni një stomak të acaruar dhe kur ai ju lë të kërrusur nga dhimbjet,...

Sindroma 4h

Nëse ke këtë sëmundje, jo të gjithë dhëmbët janë të pranishëm!

Sindroma 4H është e shkurtimi për hipomielinacionin, hipogonadizmin hipogonadotropik dhe hipodontia. Hipominimi do të thotë...

Sëmundje neurologjike

Çfarë është mieliti i dobët akut?

Sëmundja akute e mielitit (AFM) është një sëmundje neurologjike. Është e rrallë, por serioze. Ndikon...

Mësojeni!

Pse duhet të mos hamë para testit të gjakut?

Nëse mjeku ju ka thënë se nuk duhet të hani përpara testit të gjakut, do...

Këshillohuni me mjekun!

Çfarë është sëmundja Krabbe?

Krabbe është një sëmundje e lindur që ndikon në metabolizmin. Metabolizmi është procesi që trupi...

Efektet pozitive

20 sëmundjet që shëron bananja

Mësoni arsyet përse duhet ta konsumoni bananen pa u menduar gjatë! Banania ndihmon apo parandalon...

Simptomat

Çfarë është inflamacioni akut dhe çfarë duhet të dini rreth tij?

Inflamacioni është përgjigja normale mbrojtëse e trupit ndaj një dëmtimi, acarimi ose operacioni. Ky proces...

Reklama