MENU
klinika
Mbikëqyrja e veçantë nga prindërit

Kujdesi me përdorimin e ilaçeve te fëmijët

Qelizat staminale

Terapi standarde për mbi 85 probleme shëndetësore!

Qelizat staminale janë tullat që ndërtojnë jetën dhe kordoni kërthizor i bebes suaj është një...

Arritje e madhe!

Përdorimi i valvolave kardiake te njerëzit!

Jo shumë kohë pas zëvendësimit të parë valvolar kardiak me një protezë mekanike, kirurgët filluan...

Mësojeni!

Ngjyra e zbehtë e fytyrës shkaktohet nga…

Dehidrimi Dehidrimi mund të ndodhë nëse nuk pini sa duhet ose humbisni shumë lëngje. Atëherë...

Mungesa e vitaminës B12

Çfarë e shkakton humbjen e menjëhershme të kujtesës?

Është normale të harrosh një fjalë, të mos kujtosh për momentin ku le çelësat e...

Evoluim

A janë vaksinat e ardhmja në luftën kundër kancerit?

Një vaksinë e personalizuar mbajti nën kontroll zhvillimin e kancerit, kur u përdor në një...

Studim

“Ngrohja globale do të rrisë problemet e shëndetit mendor!”

Problemet e shëndetit mendor janë një nga problemet më madhore me të cilat po përballet...

Këshilla!

Si të mbetesh i ri

Të ngelesh i ri është ëndrra e të gjithëve, por ndërsa vitet ecin ne nuk...

Simptomat

Sëmundjet tumorale të gojës

Sipërfaqet brenda gojës, hundës dhe fytit janë vendet më të zakonshme për formimin dhe rritjen...

Njihuni me ta!

Nobelistët që nderuan mjekësinë botërore!

Në testamentin e tij filantropisti Suedez Alfred Nobel, një kimist që zbuloi dinamitin, formoi pikërisht...

Veproni në kohë!

Nëse keni diabet, bëni vizita të rregullta me okulistin

Nëse keni diabet, vizitat e rregullta me okulistin tuaj për të testuar syrin janë të...

Këshilla!

Urthi, çfarë nuk duhet të hani

Për t’iu përgjigjur kësaj pyetjeje, së pari duhet të kuptojmë se çfarë është urthi. Është...

Reklama