MENU
Ndotja e lumit Buna

Atë që nuk e bën Perëndia, e bën njeriu

Ekspozitë Fotografike

Thirrja e të huajve për Alpet: Duajeni natyrën!!

“Kulla e Inglizit’ në Shkodër, një ndër objektet e rralla të trashëgimisë kulturore të këtij...

Festa e Emigrantit në Dajç

Pas 20 vitesh sërish në vendlindje

Kanë munguar për një kohë të gjatë dhe më në fund janë rikthyer në tokën...

Largohet firma e ndërtimit

Ndërpriten punimet në segmentin e Bërdicës

Firma e ndërtimit që ka marrë përsipër rikonstruksionin e segmentit të Bërdices, një prej nyjeve...

Etnografia si atraksion turistik

Muzeu i “Oso Kukës” tërheq mbi 8 mijë turistë në Shkodër

Shkodra tërheq çdo vit turistët me bukuritë e saj natyrore si Thethi, Vermoshi apo Liqeni...

Ndërprerje Energjie

Energjia në Velipojë lë në errësirë 3 fshatra

Prej rreth 10 ditësh, banorët e 3 fshatrave në Shkodër, ato të Trushit, Dajçit dhe...

Shembja e urës në Xhenova

Hapen dyert e mortit në familjen e Admir Bokrinës

Kishte festuar 3 vjetorin e martesës me bashkëshorten e tij, Selmën me të cilën kishte...

Personazhi i qytetit

Anton Shkoza, një jetë e lidhur me xhudon

Në Shkodër të gjithë e njohin Anton Shkozën sepse po të mos ishte për të,...

In Memoriam

Një shekull për t’u riparë me At Anton Harapin

At  Anton Harapi ishte nga ata atdhetarë që mendonin se edhe në varr, shqiptarët duhet...

Fermerët e Zadrimës

Në Zadrimë, aty ku fermerëve u kalben frytet e tokës….

Nëse agroturizmi po propagandohet gjithnjë e më shumë nga qeveria si mundësi zhvillimi ekonomik për...