MENU
klinika
Në kundërshti me ligjin

AKU gjobit tre subjekte me më shumë se 4 milionë lekë

Kur nisin punimet te 'Shqiponja'?

Unaza/ Rihapet gara për lotin 1!

Punimet për ndërtimin e lotit të parë të Unazës së Madhe do të nisin në...

INSTAT

Turizmi, rriten të punësuarit dhe pagat në hotele dhe restorante

Indekset e treguesve në aktivitetin Bar-Restorante, në tremujorin e parë 2019, shënoi rritje 2,3 %,...

Deklarata

Denaj: Bashkëpunim me biznesin për të ulur informalitetin

Lufta kundër informalitetit, korrupsionit dhe krimit ekonomik nuk mund të fitohet vetëm me paketa ligjore,...

Raporti i INSTAT për 3-mujorin e parë

Tregtia me pakicë shënoi rritje me 3.2%

Aktiviteti i tregtisë me pakicë shënoi rritje gjatë tre mujorit të parë të vitit 2019,...

Workshopi

Burimet e rinovueshme të energjisë, përfitimet

Në Tiranë është mbajtur sot një workshop, i cili kishte në fokus çështje të tilla...

Marrëveshja

Hiqen tarifat roaming për shtetasit e Kosovës

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka bërë të ditur se tashmë Shqipëria ka filluar...

Investimi 8 milionë euro

Grumbullimi bujqësor më i madh në rajon, nis ndërtimi

Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Bledi Çuçi, ishte në Lushnje për të parë nga...

Miratohen 2 PPP-të e rrugëve

Shkreli: 1 km pa tunele e ura, 4.8 mln euro

Komisioni parlamentar i Ekonomisë ka miratuar pa ndryshime 2 kontratat e partneritetit publik-privat për akset...

Administrata tatimore

Rregullimi i TVSH-së kreditore për inputet dhe makineritë bujqësore!

Administrata Tatimore sqaron tatimpaguesit e interesuar se për inputet dhe makinat bujqësore të importuara apo...

Kreditë e këqija

Shtohen me 30 milionë euro në 4 muaj!

Huatë që nuk kthehen në afat në banka kanë shënuar rritje në katër muajt e...

Tirana tërheq të huajt

Rritet ndjeshëm numri i bizneseve me kapital te huaj

Tirana është destinacioni më tërheqës për bizneset e huaja që zgjedhin të shtrijnë aktivitetin e...