MENU
klinika
Raporti global i IHD-ve

Shqipëria, e dyta në rajon për investime të huaja

Trajnimet

Bizneset që marrin pjesë/ Kusht: Të trajnojnë punonjësit

Operatorët ekonomikë duhet të ndërgjegjësohen mbi detyrimet që rrjedhin nga Kodi i Punës për të...

Diskutohet tema “Stabiliteti financiar”

Guvernatori Sejko në Samitin e Malit të Zi

Në datat 13-15 qershor 2019, Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, z. Gent Sejko, mori pjesë...

Zyrë të përhershme në Tiranë

FMN hap zyrë të re rajonale për Ballkanin Perëndimor

Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) njoftoi se do të hapë një zyrë të re rajonale të...

Forumi i Kartës Ndërkombëtare të Energjisë

Balluku: Prioritet diversifikimi i burimeve për energjinë

“Diversifikimi i Energjisë, Burimeve të Rinovueshme dhe Efiçencës së Energjisë”, ishte tema e Forumit të...

Preket dhe bonusi i bebeve

Drafti në Kuvend/ Si ndryshon ndihma ekonomike?

Qeveria ndryshon sërish skemën e ndihmës ekonomike. Projektligj që synon të rregullojë mënyrën e dhënies...

Fëmijët mbi gjithçka

Shqiptarët kursejnë për shkollimin dhe për tu lënë lek fëmijëve!

Shkollimi i fëmijëve, është objektivi kryesor i shqiptarëve. Më pas vjen kursimi për tu lënë...

Siguria në kaskadën e Drinit

BB vlerëson projektin, 48 milionë USD të disbursuara

Banka Botërore ka bërë një vlerësim të ecurisë së projektit të sigurisë së digave që...

Raporti

INSTAT: Rritet prodhimi i perimeve, bie i drithërave

Prodhimi i perimeve në vitin 2018 arrit në 1.166.283 ton, duke shënuar një rritje vjetore...

Aksioni i Tatimeve

Takimi në Vlorë – Çështjet që shqetësojnë biznesin

Në çelje të sezonit turistik, në Vlorë u organizua një takim me përfaqësues të subjekteve...

Dokumentet që duhen dorëzuar

ATP: 500 pronarët që marrin 229 milionë lekë

Agjencia e Trajtimit të Pronave ccel procedurat për kompensimin e rreth 500 pronarëve tokat e...

Bashkëpunimi Rajonal

Drejtorët e Doganave mblidhen në Prishtinë

Drejtori i Përgjithshëm i Doganave, Arlind Gjokuta, mori pjesë në Takimin Rajonal Informal të 4-të...