MENU
klinika
Ç'ndodh me njësitë tregtare?

Kredia për bizneset rritet me 4.5%

Rriten me 4.1%

Shpenzimet buxhetore në tre muajt e parë të vitit

Shpenzimet buxhetore për tre muajt e parë të vitit ishin rreth 104.4 miliardë lekë, ose...

Tregtia Kinë-Shqipëri

Së shpejti nis eksporti i produkteve shtazore

Së shpejti, Kina do të jetë një treg i ri për produktet shtazore të vendit,...

Projekti për 'Ringjalljen e turizmit'

Kalaja e Lezhës, pjesë e grantit 5 mln euro

Kureshtja në mbarë botën për monumente kulture është rritur vitet e fundit dhe përmes një...

Tregu i kapitalit

AMF miraton vendimet e rëndësishme

Tregu i kapitalit në vend po fiton gjithnjë më shumë gjallëri. Në dy mbledhjet e...

Infrastruktura elektro-energjitike

Paketa e “100 fshatrave”, investim i rëndësishëm në Berat

Ndërhyrjet në infrastrukturën elektro-energjitike, me synim rritjen e cilësisë së furnizimit me energji elektrike të...

Qëllimi i tyre

Administrata tatimore, takime në të gjithë vendin

Në Durrës, Berat, Lezhë, Kukës, Korçë, Elbasan, Tiranë e Sarandë janë zhvilluar takime të zgjeruara...

Vijojnë kontrollet për sigurinë ushqimore

AKU merr masa për dy subjekte në Durrës

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit është vënë në zbatim të planit të masave për të siguruar...

Bizneset ankohen për TVSH-në

Konfindustria, vonesat shkojnë deri në 1 vit

Konfindustria shpreh shqetësimin për dëmin e ndjeshëm financiar shkaktuar bizneseve si dhe dyshimet për shfaqjet...

Klima e biznesit e pafavorshme

Denaj: Qeveria është e hapur për dialog me sipërmarrjet

Shoqata e Investitorëve të Huaj (FIAA) ka prezantuar rezultatet e vëzhgimit për mjedisin e biznesit...

“Paratë janë bërë për t’u harxhuar”

BSH: 38% e shqiptarëve jetojnë momentin!

Të kthehesh në shtëpi ka “kusur”, dmth të shpenzosh pa menduar çdo të ndodhë nesër...

Zbritja e parë pas tre vjetësh

Bien çmimet e prodhimit me 0.2%

Indeksi i çmimeve të prodhimit frenoi edhe më shumë në tremujorin e parë të këtij...