MENU
klinika
Fëmijët mbi gjithçka

Shqiptarët kursejnë për shkollimin dhe për tu lënë lek fëmijëve!

Siguria në kaskadën e Drinit

BB vlerëson projektin, 48 milionë USD të disbursuara

Banka Botërore ka bërë një vlerësim të ecurisë së projektit të sigurisë së digave që...

Raporti

INSTAT: Rritet prodhimi i perimeve, bie i drithërave

Prodhimi i perimeve në vitin 2018 arrit në 1.166.283 ton, duke shënuar një rritje vjetore...

Aksioni i Tatimeve

Takimi në Vlorë – Çështjet që shqetësojnë biznesin

Në çelje të sezonit turistik, në Vlorë u organizua një takim me përfaqësues të subjekteve...

Dokumentet që duhen dorëzuar

ATP: 500 pronarët që marrin 229 milionë lekë

Agjencia e Trajtimit të Pronave ccel procedurat për kompensimin e rreth 500 pronarëve tokat e...

Bashkëpunimi Rajonal

Drejtorët e Doganave mblidhen në Prishtinë

Drejtori i Përgjithshëm i Doganave, Arlind Gjokuta, mori pjesë në Takimin Rajonal Informal të 4-të...

Kategoria parësore e ish-të dënuarve politikë

Çelet kësti i 11-të, 55 milionë lekë

Ministria e Financave dhe Ekonomisë ka çelur këstin e njëmbëdhjetë të shpërndarjes së dëmshpërblimit për...

Pasuria bashkëshortore

Procedura e re për regjistrimin e pronës

Pasuria e fituar nga individi gjatë martesës, në periudhën nga hyrja në fuqi e Kodit...

Doganat arkëtuan 7.3 miliardë lekë

Karburantet dhe cigaret, mallrat më të importuar

Drejtoria e Përgjithshme e Doganave ka bërë bilancin e tre mujave të parë të këtij...

Faktorët kryesorë

Sondazhi i BB zbulon shkaqet e aksidenteve

Shpejtësia, drejtimi i mjetit nën ndikimin e alkoolit si dhe mungesa e mirëmbajtjes së automjetit...

100 gra sipërmarrëse

INSTAT: 25.5% e grave janë të përfshira në tregun e punës

U mblodh për herë të parë nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, forumi i...

Tatimet paralajmërojnë bizneset

Përdorni kasën dhe lëshoni kupon, ndryshe gjobiteni!

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve u kujton bizneseve detyrimin për përdorimin e paisjeve fiskale, vendosja...