MENU
klinika
Furnizimet e mallrave

Tatimet-biznesit: Rastet kur duhet të bëni kujdes

Si do zgjidhet çështja e pronave?

Lame: 80 mijë leje të paregjistruara në hipotekë

Krijimi i Agjencisë Shtetërore të Kadastrës ka për synim ti japë zgjidhje përfundimtare ccështjes 25...

"Do vijojnë të rriten"

Ç’do ndodhë me detyrimet potenciale nga PPP? Raporti i BB

“Detyrimet potenciale nga PPP-të do të rriten në 2019”, kështu ka bërë me dije Banka...

Tabelat

Valutat i thonë “stop” rënies, ç’do ndodhë me transportin e parave?

Pas një rënijeje të fortë që pësuan javës që kaloi, duket se këtë javë valutat...

Përfaqësuesit në NATO

“Trupa diplomatike” sa shkon rroga e ambasadorëve

Qeveria ka miratuar pagat e reja për “trupën diplomatike”. Përfaqësuesit e Shqipërisë nëpër botë marrin...

Shkelën kushtet

Koncesionet në HEC-e/ MIE: Ndërpremë 9 kontrata!

“Ndërpriten 9 kontrata koncesionare në HEC-e, pasi në mëyrë të njëanshme janë gjetur shkelje të...

Vetëdeklarim online

Nga sot, jo më komision për taksitë, fugonët apo autobuzët!

Duke nisur nga dita e sotme, automjetet e licencuara për transport udhëtarësh dhe taksitë, nuk...

Mbledhjet e Pranverës të FMN dhe BB-së

Sejko: Ristrukturimi i bankave, do të rrisë kreditimin

Masat që ka ndërmarrë Banka e Shqipërisë për nxitjen konkurrencës dhe rritjen e kreditimit janë...

Projektet

Rrugët e Shqipërisë që mbyllen brenda 2019-tës

Ndërtimi i korridorit Veri-Jug është prioritet i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Autoritetit Rrugor Shqiptar. Sot...

Borxhi i sigurimeve të papaguara

Çfarë po i rrezikon pensionet?

Bazuar në disa të dhëna zyrtare të tatimeve, vihet re se deri në fund të...

Autorizohet edhe nga Autoriteti i Konkurrencës

Finalizohet shitja e Telekom Albania

Autoriteti i Konkurrencës autorizoi këtë javë shitjen e kompanisë Telekom Albania te konsorciumi bullgar Albania...

Politikat dhe kontributet

Shqipëri/ Rritet me 25% barra fiskale brenda 5 vitesh

Barra fiskale në Shqipëri përgjatë viteve 2014 – 2018 rezulton të jetë rritur 25%, sipas...