MENU
klinika
Raporti i INSTAT për 3-mujorin e parë

Tregtia me pakicë shënoi rritje me 3.2%

Workshopi

Burimet e rinovueshme të energjisë, përfitimet

Në Tiranë është mbajtur sot një workshop, i cili kishte në fokus çështje të tilla...

Marrëveshja

Hiqen tarifat roaming për shtetasit e Kosovës

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka bërë të ditur se tashmë Shqipëria ka filluar...

Investimi 8 milionë euro

Grumbullimi bujqësor më i madh në rajon, nis ndërtimi

Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Bledi Çuçi, ishte në Lushnje për të parë nga...

Miratohen 2 PPP-të e rrugëve

Shkreli: 1 km pa tunele e ura, 4.8 mln euro

Komisioni parlamentar i Ekonomisë ka miratuar pa ndryshime 2 kontratat e partneritetit publik-privat për akset...

Administrata tatimore

Rregullimi i TVSH-së kreditore për inputet dhe makineritë bujqësore!

Administrata Tatimore sqaron tatimpaguesit e interesuar se për inputet dhe makinat bujqësore të importuara apo...

Kreditë e këqija

Shtohen me 30 milionë euro në 4 muaj!

Huatë që nuk kthehen në afat në banka kanë shënuar rritje në katër muajt e...

Tirana tërheq të huajt

Rritet ndjeshëm numri i bizneseve me kapital te huaj

Tirana është destinacioni më tërheqës për bizneset e huaja që zgjedhin të shtrijnë aktivitetin e...

Eksportet ranë edhe në maj

Deficiti tregtar rritet me 10%

Eksportet shqiptare pësuan një tjetër rënie të fortë në muajin maj. Sipas të dhënave nga...

Paketa fiskale 2020

Shalsi: Planifikojmë të shkojmë me të njëjtin sistem taksash

Pas planeve për paketa fiskale 3-5 vjeçare, qeveria po synon që aplikimi të nisë që...

Samiti Ballkanik

Shqipëria prezanton projektin e fiskalizimit

Drejtori i Përgjithshëm i Administratës Tatimore Shqiptare, Enton Duro, mori pjesë në Samitin Vjetor të...

Masat shtesë

Gjoba/ Penalizohen me 600 mijë lekë subjektet që lejojnë duhanin!

Shtohen masat kundër duhanit. 600 mijë lekë do të jetë gjoba për të gjithë subjektet...