MENU
klinika
Themelohet në Milano

Biznesi shqiptar, Dhomë Tregtie në Itali

Tregtia e jashtme

Eksportet rriten me 16%

Eksportet shqiptare u rritën përsëri gjatë muajit tetor, duke ndihmuar në uljen e mëtejshme të...

Mosrespektim i legjislacionit tatimor

Aksion/ Dy muaj kontroll shitësve me pakicë për kuponin

Administrata tatimore në muajt nëntor dhe dhjetor do të vijojë aksionin e kontrollit të bizneseve...

Më lirë këtë vit

Ja kostot e investimit me kredi

Interesat e kredive për investime po bien. Sipas të dhënave nga Banka e Shqipërisë, për...

Domainet “.al”

Interneti “shqip”, mbi 20 mijë adresa

Numri i domaineve (adresave) të internetit të regjistruara në Shqipëri ka arritur në më shumë...

Dossier

Pasiguria ushqimore, dëm kolosal në ekonomi

Hendeku mes nevojës për siguri ushqimore dhe kapacitetit në Shqipëri është tepër i lartë. Sipas...

Abuzimi me karburantet

Konfindustria: Çmimi në tregjet e huaja ka rënë

Konfindustria shprehu edhe njëherë shqetësimin për mungesën e plotë të rolit rregullator dhe kontrollues të...

Asnjë transparencë për ofertat

Ministria e Gjiknurit, kështjellë fshehtësie

Një javë më parë, Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë shpalli fituesit për ndërtimin e parkut...

Shfuqizohet vendimi i tetorit

Rregullimi i tregut, AKEP heq edhe “gurin e fundit”

Afërsisht një vit më parë, kryetari i ri i Bordit Drejtues të Autoritetit të Komunikimeve...

Në rritje me 15%

200 mln euro kredi konsumi

Kredia konsumatore po rritet me ritme të larta. Sipas të dhënave nga Banka e Shqipërisë,...

Historike për Ballkanin

Rajoni pa roaming, marrëveshja në dhjetor

Muajin e ardhshëm pritet të finalizohet marrëveshja për uljen, deri në hqjen e plotë, të...

Shkrirjet e Veneto dhe NBG

Bashkimi mes bankave shkurton punonjësit

Procesi i konsolidimit të sistemit bankar ka sjellë ulje të rrjetit të degëve dhe stafit...