MENU
klinika
Afro 1% më pak

Ulet numri i bizneseve

“Zhvendosja” e huasë

Kredia bie në Tiranë, rritet në rrethe

Kredia në Tiranë ka rënë, ndërsa në qarqet e tjera të vendit është rritur lehtë....

Ulja e tatimit në 8%

Air BP Albania shpërndan dy miliardë lekë dividendë

Një nga kompanitë më fitimprurëse në vitet e fundit, Air BP Albania, ka vendosur të...

Ndërtimi dhe mirëmbajtja e rrugëve

Fatura e majme e 5 koncesioneve

Buxheti i shtetit do të ketë një kosto në buxhet prej rreth 153.8 miliard lekë...

Raporti i Bankës së Shqipërisë

Kursi i këmbimit/ Euro shënon sërish rënie, fuqizohet Dollari

Monedha europiane Euro duket se nuk po gjen stabilitet as gjatë kësaj fundjave, duke pësuar...

Dossier

Ja nga i importojmë mallrat kryesorë të konsumit

Drithërat në vendin tonë janë një ndër produktet që figurojnë masivisht në listën e importeve....

Ekonomia po mbështetet në paratë e pista?

Rritje ekonomike pa kredi

Të dhënat e fundit nga Banka e Shqipërisë tregojnë, se në vitin 2017 kreditimi i...

Investimet e huaja

Zhvillohet forumi i biznesit shqiptaro-rumun

Komisioni i Përbashkët Ndër-Qeveritar për Bashkëpunim Ekonomik, Shkencor dhe Teknik mes Shqipërisë dhe Rumanisë zhvilloi...

Kostot e Avokaturës së Shtetit

Gjyqet i kushtojnë shtetit 1.4 milionë euro

Këtë vit shteti shqiptar do të paguajë 1.4 milionë euro për përfaqësimin në çështje gjyqësore....

Koncesionari rrezikon gjobë

Porti i Durrësit, monopol në shkarkimin e mallrave

Autoriteti i Konkurrencës ka mbyllur një hetim për tregun e ngarkim-shkarkimit të mallrave në Portin...

Rritja në 4.1%

Raporti i Brukselit për rritjen ekonomike të Shqipërisë

Komisioni Europian përmirësoi parashikimin për rritjen ekonomike të Shqipërisë gjatë 2018-ës, për shkak të ecurisë...

113 tonë vitin e kaluar

Eksporti i vajit të ullirit dyfishohet

Shqipëria dyfishoi vitin e kaluar eksportin e vajit të ullirit. Gjatë vitit 2017 janë eksportuar...