MENU
klinika
Bie numri i ankesave

10-mujori, OSHEE arkëton 440 mln euro

Heqja e roaming me Kosovën

Nis puna për zbatimin e marrëveshjes

Shqipëria dhe Kosova kanë nisur punën për heqjen e roaming mes dy vendeve. Kryetari i...

Euro dominon ndaj lekut

Pakësohen depozitat në banka

Depozitat e shqiptarëve në banka janë pakësuar gjatë muajit tetor. Sipas të dhënave nga banka...

Ndalohen që nga e diela

Makinat e importuara/ Të vjetra më shumë se…

Në fund të kësaj jave, hyn në fuqi vendimi që ndalon importin e makinave me...

AKEP e shtyn përsëri

Tenderi për brezin 800 Mhz bëhet “barcaletë”

Tenderi për dhënien e frekuencave në brezin 800 Mhz po zvarritet mes shyrjeve të njëpasnjëshme...

Gjiknuri hap derën

PPP-të edhe në Porte?

Ndërkohë që debati për PPP-të është më i ndezur se kurrë, qeveria synon t’u hapë...

20 mln euro rënie në tetor

Kredia nuk po del dot nga kriza

Kreditimi i ekonomisë nuk po arrin të fitojë kuotë. Pasi tremujori i tretë kishte dhënë...

39 mijë më shumë këtë vit

333 mijë shqiptarë kanë internet në shtëpi

Numri i abonentëve të internetit në Shqipëri arriti në 333 mijë në fund të muajit...

268 për nëntë muaj

Lejet e ndërtimit në Tiranë shtatëfishohen

Numri i lejeve të ndërtimit u rrit sërish në tremujorin e tretë të vitit. Instat...

Kontradikta e tregtisë së jashtme

Rritet në vlerë, por bie në volume

Volumi i mallrave në portet shqiptare pësoi një rënie të fortë gjatë muajit tetor. Sipas...

47 mln euro nga bankat

Biznesi që hapet me kredi

Kredia e sistemit bankar për hapjen e bizneseve të reja është rritur ndjeshëm gjatë gjysmës...

Strategjia e ministrit Majko

Një bankë për diasporën?

Strategjia për Diasporën 2018-2024 parashikon nxitjen e promovimit të produkteve specifike bankare për diasporën dhe...