MENU
klinika
Parashikimet OECD

Lufta tregtare do të frenojë ekonominë

Jetojnë më mirë

Pensionistët grekë “emigrojnë” në Bullgari

Pensionistët grekë kanë nisur të zhvendosen në disa nga vendet më të varfëra të Europës,...

BERZH: Duhen alternativa

Varësia nga energjia hidrike

Vendi ynë është i vetmi në rajon që nuk ka asnjë central elektrik me qymyr,...

Bllokimi i Këshillit Mbikëqyrës

Banka e Shqipërisë nuk miraton dot buxhetin

Të mërkurën, Banka e Shqipërisë duhet të zhvillonte mbledhjen e radhës të Këshillit Mbikëqyrës, ku...

Deri në 400 mijë lekë në muaj

Pagat e reja të gjyqtarëve

Në projektbuxhetin për vitin e ardhshëm, rrogat për gjyqtarët dhe prokurorët sipas ligjit të ri,...

Buxheti i ri

Ahmetaj zbulon buxhetin 2019: Rritje pagash…

Ministri i Ekonomisë dhe Financave, Arben Ahmetaj ka zbuluar në një konferencë për shtyp shifrat e...

Pritet vendimi i KPK

Kolaudimi i pompave të karburantit ngelet pezull

Gara për dhënien me koncesion të shërbimit të kolaudimit të pompave të karburantit ka ngelur...

851 mld USD vlerë tregu

Microsoft kalon Apple

Gjiganti amerikan i teknologjisë, Microsoft, është kthyer në kompaninë publike me vlerën më të madhe,...

Banka Botërore: Është 15%

“Tarifa” e korrupsionit me rrugët

Banka Botërore arrin në përfundimin se kostot e ndërtimit të rrugëve rriten me 15% në...

Janë llogari pa afat

Nga gjysma e depozitave nuk fitohet asgjë

Afërsisht gjysma e depozitave në sistemin bankar nuk sjellin të ardhura për përfituesit. Sipas të...

“Ushtria” e të mjerëve

Ja me sa lekë jetojnë invalidët, pensionistët dhe të papunët

Një invalid në Shqipëri jeton me më pak se 450 lekë në ditë… nëse ka...

2100 ton për 9 muaj

Shqiptarët “djegin” 41 mln euro në duhan

Shqiptarët ngelen duhanpirës të “regjur”. Vendi ynë ka importuar 5.1 miliardë lekë (41 milionë euro)...