MENU
klinika
Edhe tremujori III në rritje

1.5 mld euro të ardhura nga turizmi

Për të dytin tremujor radhazi

Investimet e huaja, rënia ka nisur

Investimet e huaja direkte pësuan rënie për të dytin tremujor radhazi. Ndonëse ngelen në vlera...

Makinat elektrike

Gara për Europën Lindore

Në vendet e Europës Qendrore dhe Lindore të BE,  udhëtarët preferojnë makinat me naftë për...

Shqipëria, renditje negative

Transporti detar…në fund të botës

Shqipëria figuron në listën e vendeve që shfrytëzojnë më pak transportin detar. Organizata e Kombeve...

Kredia për shtëpi

Kërkesa do të dyfishohet

Banka Europiane e Investimeve ka publikuar një raport të zgjeruar për performancën e sektorit bankar...

71 mln euro më pak

Ulet borxhi i jashtëm

Borxhi i jashtëm i ekonomisë shqiptare u ul me 71 milionë euro në tremujorin e...

Parashikimet e Komisionit Europian

Si do ndikojë ‘mpakja’ e energjisë në ekonomi?

Komisioni Europian, në përditësimin më të fundit të ecurisë së ekonomisë europiane,parashikon se, vitin e...

Kosto gjyqësore e dëmshpërblimit

35%…për të marrë atë që të takon

Të zgjidhësh një kontratë mes palëve në Shqipëri, kërkon mjaft kohë, por edhe para. Të...

Obligacionet e kompanive

Borxhi i privatëve si alternativë investimi

Të mërkurën, Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare pritet të miratojë prospektin e radhës të obligacioneve me...

Janë 1/3 e totalit

Të rinjtë që nuk punojnë dhe as shkollohen

209 mijë të rinj në vendin tonë, as punojnë e as shkollohen. Afërsisht një në...

Humbasin fitimet e 2018

“Bien” Google dhe Apple

Dy kompanitë më të mëdha të teknologjisë kanë humbur të gjithë vlerën që kishin fituar...

Kryeson peshkimi

Eksportet bujqësore, rritje 10%

Eksportet e bujqësisë dhe agropërpunimit për 9-mujorin e këtij viti janë rritur me 10%.  Sipas...