MENU
klinika
Paguajnë më pak dëme

Vit i mbarë për siguruesit

7 mln euro importe në nëntor

Energjia, mbaron ‘begatia’ e lumenjve

Vjeshta e thatë ka bërë që Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike të nisë importin...

Shtatë vjet në rënie

Ja sa kredi ka marrë biznesi i madh

Kredia për biznesin e madh nuk po e ndal rënien. Sipas të dhënave nga Shoqata...

Paketa e re fiskale

Në shqyrtim propozimet dhe ndryshimet e deputetëve

Komisionet parlamentare pritet të marrin në shqyrtim ndryshimet e propozuara nga deputetët për paketën e...

Dossier

Shitblerjet, si po ndryshon sistemi bankar

Sistemi bankar në vend po kalon një proces të rëndësishëm ristrukturimi, të shoqëruar me pakësim...

Paketa fiskale

Biznesi, të hënën në Komision për taksat

Propozimet e organizatave të biznesit pothuajse nuk janë marrë në Konsideratë nga qeveria në hartimin...

Reagimi i Konfindustrisë

Taksa për Serbinë, prodhuesit tanë “fërkojnë duart”

Konfindustria e Shqipërisë mbështet vendimet e fundit të Qeverisë së Kosovës për rritjen e taksimit...

Optimistë, por me “kusht”

Tre rreziqet për rritjen ekonomike

Bazat për rritjen ekonomike të vendit janë forta, ende mjaft të kushtëzuara nga zhvillimet e...

Banesat sociale

Unaza e Re, zgjidhja si në…Gramsh?

Për herë të parë, banorët e prekur nga një projekt madhor hidroenergjetik e kanë gjetur...

Depozitat e shqiptarëve

Më pak para të nxjerra jashtë vendit

Investimet e sistemit bankar jashtë vendit janë ngadalësuar në gjysmën e parë të vitit. Sipas...

Kursi Këmbimit

Dobësohet sërish euro ndaj Lekut

Euro ka arritur nivelin më të ulët që prej qershorit. Sipas kursit zyrtar të Bankës...

Kaskada e Devollit

Avancon Moglica, përurohet rruga

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri bashkë me zv.Presidentin Ekzekutiv të kompanisë Statkraft Jurgen...