MENU
klinika
E gjashta bankë që shitet  

Union Bank blen Bankën Malajziane

Shifrat e tremujorit III

Humbjet në rrjet, rënie rekord

Humbjet e energjisë elektrike në rrjet për tremujorin e tretë të vitit zbritën poshtë kufirit...

Ahmetaj prezanton ligjin e ri

Krijohet Fondi Social për Punësimin

Ministri i Financave, Arben Ahmetaj, prezantoi të mërkurën në mbledhjen e Këshillit Kombëtar të Punës...

Tatimi mbi pagat

Individët të mos paguajnë më shumë se bizneset

Ndryshimet në ligjin e tatimit mbi të ardhurat në paketën fiskale që po diskutohet në...

U shtatëfishuan në një dekadë

100 mijë karta krediti në duart e shqiptarëve

Shqiptarët kanë në duar më shumë se 100 mijë karta krediti. Sipas të dhënave nga...

BSH shpjegon projektligjin

Pagesat, ja pse do të rritet konkurrenca

Shoqata Shqiptare e Bankave organizoi të mërkurën një seminar mbi transformimin digjital.Në të  morën pjesë...

FMN: Luftoni euroizimin

Jo më shitje në valutë të huaj

Fondi Monetar Ndëkrombëtar i kërkon Shqipërisë të luftojë në mënyrë më energjike euroizimin e ekonomisë....

Rritja e bashkëpunimit

Tregtia Serbi-Shqipëri/ Cadez: Shkëmbimet tregtare janë rritur

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë së Serbisë, me rastin e 15 vjetorit të pjesëmarrjes së...

Rruga

Gjiknuri: ‘Tiranë-Elbasan’ përfundon në pranverë

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjetikes, Damian Gjiknuri ka deklaruar se rruga Tiranë-Elbasan do të përfundojë...

“Të ulet më shpejt borxhi”

FMN, sërish “e butë” me PPP-të

Misioni i Fondit Monetar Ndërkombëtar në Shqipëri edhe këtë herë foli me tone të buta...

Pagesat, gati ligji i ri

Bankat s’do ta kenë më llogarinë “monopol”

Banka e Shqipërisë ka përgatitur një projektligj të ri “Për shërbimet e pagesave në Republikën...

Vrojtimi i BSH

80% e pronave shiten me kredi

Tregu i pasurive të paluajtshme po mbështetet gjithnjë e më shumë nga kredia bankare. Sipas...