MENU
klinika
Kryeson BKT

Pesë bankat më të mëdha në Shqipëri

Kosto më e lartë në banka

Sa i kushton biznesit një i punësuar?

Ndërmarrjeve shqiptare çdo i punësuar i kushton mesatarisht rreth 62 mijë lekë në muaj. Anketa...

I treti tremujor në rënie

Pse po bien fondet e investimit?

Tregu i fondeve të investimit ka rënë për të tretin tremujor radhazi gjatë këtij viti....

Takon homologun serb

Ahmetaj “afrohet” me Serbinë

Ministri i Financave Arben Ahmetaj zhvillon të hënën një vizitë zyrtare në Serbi, ku u...

Shqiptarët përfitojnë pak

Nafta shqiptare, ja sa përpunohet në vend

Më pak se 10% e naftës bruto të nxjerrë në Shqipëri përpunohet në vend. Të...

Edhe Banka e Shqipërisë e shqetësuar

Sejko: Vendosni tavan për PPP-të

Banka e Shqipërisë i kërkon qeverisë shqiptare të vendosë një vlerë tavan për projektet e...

Themelohet në Milano

Biznesi shqiptar, Dhomë Tregtie në Itali

Fundjavën e kaluar u inaugurua në Milano Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqiptare në Itali....

Tregtia e jashtme

Eksportet rriten me 16%

Eksportet shqiptare u rritën përsëri gjatë muajit tetor, duke ndihmuar në uljen e mëtejshme të...

Mosrespektim i legjislacionit tatimor

Aksion/ Dy muaj kontroll shitësve me pakicë për kuponin

Administrata tatimore në muajt nëntor dhe dhjetor do të vijojë aksionin e kontrollit të bizneseve...

Më lirë këtë vit

Ja kostot e investimit me kredi

Interesat e kredive për investime po bien. Sipas të dhënave nga Banka e Shqipërisë, për...

Domainet “.al”

Interneti “shqip”, mbi 20 mijë adresa

Numri i domaineve (adresave) të internetit të regjistruara në Shqipëri ka arritur në më shumë...

Dossier

Pasiguria ushqimore, dëm kolosal në ekonomi

Hendeku mes nevojës për siguri ushqimore dhe kapacitetit në Shqipëri është tepër i lartë. Sipas...