MENU
klinika
Përplasje vendimesh AMA-AKEP

“Lëmshi” me transmetimet televizive

''Besa''

Shënime për ekonominë në mediat e kohës

Çfarë shkruante ‘’Besa’’ në Stamboll në 1908 për gjendjen ekonomike të Shqipërisë të atyre viteve?...

letër Ministrisë

Konsulli frëng, informacion për tregtinë në Shqipëri

Më 8 shkurt 1690, konsulli freng në Durrës, Komtë, i shkruan ministrisë së jashtme të...

Kursi i këmbimit

Leku forcohet përsëri

Edhe e enjtja u konfirmua pozitive për lekun në kursin e këmbimit valutor. Ndonëse në...

Tregu i sigurimeve

Kompanitë fituan 7.5 mln euro në 2017

  Të gjitha kompanitë e sigurimit të jo-jetës e mbyllën vitin 2017 me fitim. Sipas...

Rekomandimet në “vesh të shurdhër”

Dossier/ Bankat, ku “çalon” konkurrenca

Autoriteti i Konkurrencës ka mbyllur një hetim të përgjithshëm, ku evidentuar shumë problematika të mirëfunksionimit...

Tendenca në rënie

Shqipëria riciklon vetëm 17% të mbetjeve

Riciklimi i mbetjeve ka pësuar rënie drastike në vitet e fundit. Sipas të dhënave nga...

Festivali i inovacionit

Gjiknuri premton investime për rrjetet broadband

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri mori sot pjesë në “Festivalin e Inovacionit”, i...

Kursi i këmbimit

Leku forcohet ndaj euros dhe dollarit

Leku fitoi sërish lehtë terren të mërkurën në kursin e këmbimit me euron dhe dollarin...

Kryeson 1 mijë lekëshi

Leku, falsifikim “diletantësh”

Prerja e lekut që bie më shpesh pre e falsifikimit është kartëmonedha 1 mijë lekëshe....

Deklaratat e guvernatorit

Sejko: Ekonomia shqiptare ka ulur produktivitetin

Si një gjetje e studimit të titulluar “Ngadalësimi i produktivitetit dhe hipoteza e stanjacionit shekullor”,guvernatori...

Energjia diellore

Gjashtë oferta për parkun fotovoltaik të Vlorës

Gjashtë kompani të huaja kanë paraqitur zyrtarisht oferta për të ngritur një impiant fotovoltaik në...