MENU
klinika
AKEP: S’bëjmë dot gjë

Valët greke në plazhet e jugut

Ndotja - vrasësja e heshtur

Ekonomia e një qyteti pa makina

Ndotja e ajrit tanimë është vrasësi i katërt më i madh në botë pas pirjes...

164 leje në gjashtë muaj

Shtohet zelli i ndërtimit në Tiranë

Zelli i ndërtimit në Tiranë po vazhdon me ritme të larta edhe gjatë vitit 2018....

Një superfuqi risish

Kina ndërton 8 aeroporte të reja çdo vit

Kina do të bëhet tregu më i madh i aviacionit në botë deri më 2022,...

Jo filantropi e mirëfilltë

83% e ndërmarrjeve bëjnë bamirësi

Një studim nga organizata jo fitimprurëse “Partnerët – Shqipëri” ka treguar se 83% e kompanive...

Ndikim në shëndet, bujqësi, industri...

Shkencëtarët zbulojnë Gralin e Shenjtë të inxhinierisë gjenetike

Hong Kong – Që nga futja e saj katër dekada më parë, inxhinieria gjenetike ka...

Jo vetëm energji!

Shndërrimi i plehrave nga kjo fabrikë afrikane

Makineritë e Reppie-t në Etiopi djegin 1400 tonë mbeturina në ditë për të furnizuar me...

Ligji i ri me penalitet

100 mijë lekë po gënjyet në Cens

Nëse gënjeni në Censin e vitit 2020, merrni 100 mijë lekë gjobë. Projektligji i përgatitur...

Kursi i këmbimit valutor

Rritet euro, bie dollari

Euro regjistroi një tjetër mbiçmim të lehtë në kursin e këmbimit valutor për ditën e...

Por pyjet tropikale...

Toka ka më shumë pemë se 35 vjet më parë!

Titujt e lajmeve raportojnë një botë të mbingarkuar vazhdimisht nga shpyllëzimi dhe shkretëtirëzimi, por kërkimet...

Shtatë vjet stanjacion

Kredia ka “ngelur” në vitin 2011

Kredia për ekonominë është në nivelin më të ulët që nga viti 2011. Të dhënat...

Më shumë se 40 milion njerëz

Skllavëria moderne, çështje globale

Koreja e Veriut dhe Eritrea kanë normat më të larta të skllavërisë moderne, sipas një...